Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.973
- Поени од реакции
- 8.881

Дерби бе!!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Боби[Мкд];4077883 напиша:ROMA!
![]()
Знам, за тоа и се бунеле играчите на Рома, повеќе во најавата на натпреварот.^да да така ќе започнат, тоа му стана навика на Раниери, дури во второ полувреме го пушта Менез и од класична 4-4-2 се добива 4-3-3
.........Менез...................Вичиниќ............
.....................Бориело...........................
значи прво полувреме очекувам Рома да има пасивна игра, а Интер да преовладува со играта... и доколку прво полувреме не примиме гол очекувам второ Рома да ја превземе иницијативата и да стори нешто повеќе...
Пупонче си у едно аватарче ?
може, ама на една недела, оти многу ќе ми дојде кладење се кладев со една женска за Интер што навива во профил пикчер на фб, па така да една недела може, аватар по наш избор, нерешено никому ништо![]()
Подобро кажи имам желба да заврши нерешено.А одбраната каква таква е подобра од бонера и антекурала!
П.С.Желби не исполнуваме!Форца Џенова,нека се повампират!
Oва се тие што ризикуваат суспензија со жолт ?Diffidati: Pazzini, Nagatomo.
Со тешко срце кажувам дека сакам интер да тепа зашто стварно ни одговара рома да загуби па ние со интер на мегдан следната ама мислам дека нерешено ке заврши сепак.2-1 на полувреме и 2-2 на крај...
најдобар играч на интер- Серџо бравоС
ако не проработи менез слободно нека го прекинат натпреварот