Интер - Јувентус, дербито на Италија! (0:0)

• Креатор на темата Креатор на темата beneamata
  • Време на започнување Време на започнување

Вашето мислење за конечниот исход на ова дерби?

• Вкупно гласачи
    99
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
респектирајте за да бидете респектирани......можеби човекот не нуди добар и атрактивен фудбал,последните години му се неуспех,барем има респект човекот Рафа Бенитез.....одлична изјава

Ќе играат нерешено бе. Јувентус ако се киксери, сепак мислам дека ќе се извлечат. И со Сити кога играа мислев дека ќе ги напунат ама не испадна така...

Да имавте и вие со нешто да се пофалите ке се пофалевте со тоа...

Ние имаме да се пофалиме со многу на пример тројната круна освоена лани ама не мие тоа поентата или па темата за да си ги мериме кој на колку е...само ме изреволтира постот на OverClocker кој за интерашите од форумот тврди дека сме провоцирале и сереле а тој не си ги гледа постовите каде немаат ниту 0,5 % реалност ..темата е да искоментирате нешто во врска со дербито и како мислите дека јувентус би стигнале до трите бода ,со каква игра...а не како дечкото Clocker да спомнувате минато-свршено-аорист-време..мислам патетично е ..а се знае дека само лузерите живеат во минатото .

@Kajgana.
Oдличен пост!

Ние имаме да се пофалиме со многу на пример тројната круна освоена лани ама не мие тоа поентата или па темата за да си ги мериме кој на колку е...само ме изреволтира постот на OverClocker кој за интерашите од форумот тврди дека сме провоцирале и сереле а тој не си ги гледа постовите каде немаат ниту 0,5 % реалност ..темата е да искоментирате нешто во врска со дербито и како мислите дека јувентус би стигнале до трите бода ,со каква игра...а не како дечкото Clocker да спомнувате минато-свршено-аорист-време..мислам патетично е ..а се знае дека само лузерите живеат во минатото .

@Kajgana.
Oдличен пост!

Абе сите провоцираме на некој начин.Некој повеќе, некој помалце ама горе доле сите провоцираме..Кога и да се прави муабет јуве-интер сите во нашите постови пишуваме нешто што ке те натера да му кликнеш reply и да се изнаштракаш на тастатура со цел да му кажеш дека твоето мислење е поточно од неговото мислење..Некои претеруваат ама па ако не е тоа ке биде исто како да играле Интер-Трестина или Јуве-Фросионе.Мора да има вакви работи.Интер е моментално најдобриот тим во италија, јуве е моментално најтрофејниот тим во италија...Ако почнеме да си докажуваме дали бројот на трофеи освоени од постоењето на клубот до денес е подобар показател за квалитетот на тимот од моменталната состојба на тимовите и успехот во последните неколку години на тимот ке нема крај дискусијата.И ке нема логика пред се...Ама не би требало да го прифаќаме тоа како провокација зашто ако не ги споредуваме во тоа во што ке ги споредуваме?Факт е дека јуве е најтрофеен тим во италија исто како што е факт дека интер е далеку поуспешен последните 10 години.Од 2005 до денес се случи голем пресврт во работите ама никој неможе да ја знае со сигурност вистината зашто еве пак се отвори случајот и пак се судат.Ама навистина кога ке рече некој какво значење има јувентус во италијанскиот фудбал?Или "Нека ги вратат јувентус позајмените играчи доста е за нив освојување титула " ме боли исто како и тебе што те боли кога некој ке ти го нарече тимот шинтер или кога ке рече интер нема со што да се пофали...како што реков јас во претходниот пост со чиста совет и намера да испровоцирам...Тоа е провокација веќе....Иначе другото е чист муабет....

Кога веќе стои за примените голови на Јувентус во воведот, коректно е да стои и дека има и најефикасен напад со 12 дадени голови, за разлика од 8-те на Интер, бидете малку објективни, не мора многу :). Ватевр, очекувам тврда утакмица со многу фаули.

И нормално победа на гостите! :)

p.s. предложив да ја отвори темава интераш поради тоа што и лани беше така кога се играше на Сан Сиро. За дербито во Торино јас правев тема која изгледаше вака.

Извини , вие ке поминевте :tv:

Хахаха па уште прашуваш :)
Него ај да не се буни Нероаѕуро ке му кажам зошто Јуве мислам дека утре ке победи ...

Јувентус е Јувентус , секогаш јако игра кога се мотивирани , а се разбира поголема мотивација има ли од интер ...
Повредите на интер што ги имаат е уште еден плус кој оди во прилог на мојата констатација погоре.
Моменталната форма на Красиќ , Мело и Маркисио ми се единствените кои ми влеваат надеж и се разбира Дел Пиеро кој е тука кога највеќе му треба на Јувентус. Единствено ме плаши Де Чеље али се надевам дека ќе се среди дечкото и ке одигра еден солиден меч .

Без разлика кој за кого навива, очигледно е дека Интер се далеку посилни од Јувентус во моментов и се апсолутни фаворити...А Бенитез имаше подпросечен старт и со Ливерпул за после да освои Лига на шампиони со еден релативно слаб тим без ѕвезди...Интер 2:0 Јувентус

каква омраза шири темава :pos:
си викам кец ќе биде :toe:

Кога веќе стои за примените голови на Јувентус во воведот, коректно е да стои и дека има и најефикасен напад со 12 дадени голови, за разлика од 8-те на Интер, бидете малку објективни, не мора многу :). Ватевр, очекувам тврда утакмица со многу фаули.

p.s. предложив да ја отвори темава интераш поради тоа што и лани беше така кога се играше на Сан Сиро. За дербито во Торино јас правев тема која изгледаше вака.
воведот катастрофа,оддалеку се гледа кон кого е настроен,кога станува збор за вакво дерби треба да се респектира противникот кој цел век се бори за титули или е при врвот(зборувам за двата тима),ама ете на кое ниво успеваат да се спуштат самите.....се надевам на нова феноменална партија на Красич,поддржана од Дел Пиеро,Маркизио,Аквилани,па и Мело кој мора да се признае дека добро ја започна сезоната за разлика од ланската во која си доби заслужена награда

Колку малку народ, а колку многу омраза:nesum::nesum:

Интер е далеку поквалитетна екипа,така да Мора и Сакам да тепа утре на дербито!!Резултат 2-0.

воведот катастрофа,оддалеку се гледа кон кого е настроен,кога станува збор за вакво дерби треба да се респектира противникот кој цел век се бори за титули или е при врвот(зборувам за двата тима),ама ете на кое ниво успеваат да се спуштат самите.....се надевам на нова феноменална партија на Красич,поддржана од Дел Пиеро,Маркизио,Аквилани,па и Мело кој мора да се признае дека добро ја започна сезоната за разлика од ланската во која си доби заслужена награда
Дај бе иди утепај се малце.

Преку таквото ми дојде ти и твоето коментирање за воведот. 20 пати треба да ти каже човек дека е преведено од ИТАЛИЈАНСКИ МЕДИУМ? Не ти значи тоа дека ние не сме се спуштале на никакво ниво, туку дека тоа е реалноста?...

Абе ај жити се напиши му дек имаат 29титули во воведот да не плачат. И да, дека се најаки Јуве дан заборајш да не напишиш.

Kажуваат дека имаме повеќе примено, ама забораваат да кажат дека имаме дадено повеќе голови од нив :tv:
tvsmes.gif

Според мене!

Интер 1 : 1 Јувентус

И се надевам на добра за око утакмица! :smir::smir::smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom