- Член од
- 13 февруари 2012
- Мислења
- 2.733
- Поени од реакции
- 1.226
--- надополнето: 12 јануари 2014 во 01:06 ---
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Индиго деца
Многу од денешните деца се Индиго Деца, исто така познати како ДЕЦАТА НА СОНЦЕТО во индијанската култура и ДЕЦА НА МИЛЕНИУМОТ кај некој истражувачи. Некој Експерти тврдат дека 90% од сите деца под возрас од 9 години и исто така мал процент од возрасните се ИНДИГО.![]()
Овие деца се познаваат по нивните уникатни карактеристики. Индиго децата се многу интелегентни и креативни но исто така бунтовни према Авторитетите на системот. Во повеќе случаеви тие се Attention Deficit Disorder (ADD) и можно е да им требаат посебни терапии за да се управува со ова однесување. Најчесто овие деца се многу цувствителни и екстремно емоционални. Индиго Децата мозат да дозивеаат депресиа на млади години АКО не бидат потсетени зошто се тие тука или да сватат дека тие можат да му помогнат на светот.
Индиго децата имаат мисија на Земјата да помогнат да се возвиши. Многу од овие деца имаат силен психички талент за кој треба помош и подршка за да се развие. Некој Индиго се природни лекари ( имаат исцелувачка моќ) и изгледа природно се усогласуваат со REIKI енергија.
Некои деца кој имаат аутизам и тие што имаат Асперферов Синдром се исто така ИНДИГО деца и се мисли дека со духовно советување и развиени енергетски терапии како што се Reiki, Shamballa i EMF Balancing, дека овие деца можат да излезат од нивните кафези. Индиго децата се крстени така од доминантната боја на индигото. Бојата индиго го преставува третот око CHAKRA, Енергетскиот центар на психички активности, за кој се мисли дека е широко отворен кај повеќето од нив. Индиго децата искусуваат мал оддел помеѓу земјата и светот на духовите и тие имаат пристап до информации што за многумина е невозможно.
Колку повеќе учиме за Индиго децта толку повеќе ќе ни се зголеми способноста да работиме со нив. Исто така подобро ќе ја сватиме новата енерфија што доаѓа во земјата, затоа што индиго Децата Ќе донесат нова енергија и ќе ни помогнат на нас да научиме да живееме едни со други во виша хармонија. Тие се тука за да го просветлат светот и да не воздигнат без разлика дали сме подготвени или не. Кој подобро да не воведе во новиот начин на однесување, мислење и чувствување од Индиго децата кој веќе се однесуваат, мислат и чувствуваат поинакво?
Мисла на Едно индиго дете: Ако можам да посакам нешто за овој свет тоа би било сите луѓе да чувстуваат разбирање меѓу себе и љубов за сите души на оваа планета.
Извор - Илузионист
Конечно се пронајдов себе си (мислам). Малку се наежив додека читав.
Јас кога бев помал ако би можел така да кажам околу 11-12 год сеа имам 16ипол дознав дека имам способност да зборувам со Бога и да лекувам со допир.Може ќе ме исмејувате но вистина е.
Кога прв пат пробав да и помогнам на мајка ми(онака ме интересираше дали можам) ја допрев за главата бидејќи имаше главоболка и по одредено време и пројде,а јас се чувствував премногу слаб. Но,како одминува времево моите способности се губат.Повеќе мислам дека неможам да зборувам со Бога и исцелителските моќи ми се изгубени.Незнам која е причината но,тоа ми се случува.Исто така сум многу креативен и премногу чувствителен и емоционален.Во основно бев најинтелегентното дете во училиштето и по ликовна уметност имав освоено 1 место во МКД и 2 место на Балкан. Шала на страна дали сум јас еден од нив?
Ако имаш завршено или си на факултет тогаш си индиго, а ако не тогаш тоа ти е вроден талентZnaci, po ova sto do sea ispoprocitav jas sum bila indigo zena![]()
Guess what... мајките зборат се и сешто...Конечно се пронајдов себе си (мислам). Малку се наежив додека читав.
Јас кога бев помал ако би можел така да кажам околу 11-12 год сеа имам 16ипол дознав дека имам способност да зборувам со Бога и да лекувам со допир.Може ќе ме исмејувате но вистина е.
Кога прв пат пробав да и помогнам на мајка ми(онака ме интересираше дали можам) ја допрев за главата бидејќи имаше главоболка и по одредено време и пројде,а јас се чувствував премногу слаб. Но,како одминува времево моите способности се губат.Повеќе мислам дека неможам да зборувам со Бога и исцелителските моќи ми се изгубени.Незнам која е причината но,тоа ми се случува.Исто така сум многу креативен и премногу чувствителен и емоционален.Во основно бев најинтелегентното дете во училиштето и по ликовна уметност имав освоено 1 место во МКД и 2 место на Балкан. Шала на страна дали сум јас еден од нив?
Ако имаш завршено или си на факултет тогаш си индиго, а ако не тогаш тоа ти е вроден талент
Sent from my HTC One using Tapatalk
Апсолутно да,ваква психа може да има само напредно дете,ова е дефинитивно индиго дете,погледнете на крајот како вика спасиба,а и водителката ја осети,и кажа дека таа е уникална девојка....
Еве ова е една од индиго деца![]()
Конечно се пронајдов себе си (мислам). Малку се наежив додека читав.
fakultet i + kurs za sienje.....imam fakultet I nesto plus..indigo zena 100%))