Индиго деца

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не верувам во тоа, само кажувам која е општата дефиниција за индиго деца. А вреди и да се напомене дека и сите научници во полето на еволуцијата го отфрлаaт концептот на индиго деца како псевдонаука, значи тезата дека се работи за поеволуирани не држи вода зошто како прво не постои никаков научен доказ кој би потврдил дека се раѓаат такви деца, како второ сите способности на индиго децата се толку општи, неопределени и никако посебни, што под нив може да потпадне скоро секој, то ест и генералната популација или "тие обичните". Под ист принцип функциоираат и слични измами како на пример астрологијата.
Majstore se zbori za DUHOVA EVOLUCIJA.....a toa sto ti propovedas drugi mislenja ili istrazuvanja toa si e tvoj problem pozdrav.

karma ne postoi za tie sto se prv pat tuka ...znaci nemaat karma od tuka od zemjata , mozno e da imaat od nekoe drugo mesto ili nivo na postoenje , ne znam , ama ima lugje sto se prv pat tuka , tie se rodeni pod brojot eden, a moze da se rodis na zemjata so broj od 1 , do 9, znaci kako edinica nemas karma, zatoa sto nemas minati zivoti

Jас имам единица тоа значи дека немам карма, но не е така видов дека сум живеел предходно тука.

Jас имам единица тоа значи дека немам карма, но не е така видов дека сум живеел предходно тука.

kolku zivoti...kolku pati i dali si siguren deka e tuka...na zemjata...jas znam deka ne e taka, moze da e od drugo mesto, galaksija,realitet,nivo,dimenzija , ama ne od tuka, a ima i drugo...
razvivajki se i gradejki sebe si ke doznaes dali e toa vsusnost navistina tvoe...dali e tvoe ili ti e podmetnato
toa e moe viduvanje , za sega, zatoa sto i jas imam nekoi sekjavanja
--- надополнето: Jul 29, 2011 10:03 PM ---
i dali e toa karma , i jas sum imal tezok zivot teskotii do beskraj...ama toa e uste od pred da se rodis , toa go pravis vo dogovor so Onie koi te sledat i cuvaat, so cel da postavuvas prasanja i da baras odgovori...da pocnes da se budis ...ako gi nema nevoljite i ako e se ubavo koga bi posol po ovoj pat ...razmisli ...

jas pak dojdov do informacija deka ne se devet tuku 90 zivoti,no so doaganjeto na 2012 ili novata kosmicka era(vleguvame vo znakot na ribi) veke nema da se reinkarnirame,ova ni e posledna shansa,sto sme napravile-sme napravile.....

paushalni i chisto samo za inaet davani mislrnja ochigledno stanuvaat rutina za onie shto pochnale neshto da chitaat ., i vo stilot ne veruvam vo ovoa ko mu ebe mater ja ostava temata na polovina nedochitana i nedorazbrana., ., bash naprotiv., site golemi umovi ., koi rabata na ovaa problematika eminentni i dokazhani vo praksa struchjaci od ovaa oblast/ ne gi nabrojuvam ., sami da pochnete da barate/go potvrduvaat postoenjeto ma tn., indigo deca., ., koi so svoeto odnesuvanje ., pobaruvanja i ukazhuvanja za trulezhot na segashniot nachin na zhiveenje otskoknuvaat od svoite vrsnici i sredinite vo koi zhiveat ., i obichno ko shto biva., se otfrleni i nesfateni., od problem na ogranichenost na umovite koi ne go prifakaat postoenjeto na ovie deca., nekoi istrazhuvanja pokazhuvaat deka i kaj nas tuka vo Makedonija gi ima no za golema zhal moraat da gi sokrivaat svoite razmisluvanja i stavovi koi ja nadmashuvaat nashata mok za percepiranje na raboti koi ni visat pred nos ., a ne sakame da gi vidime:coffee:

INDIGO
Uvod: Ovo su jedinstvene osobe. Oni su obdareni novim sposobnostima i talentima koji su neophodni za razvoj covjecanstva.
Fizicka stvarnost: Biohemijski sustav ima drugacije potrebe i zahtjeve. Na sve duplo reguju pa se zati i pre umore. Treba im mnogo sna.
Nacin razmišljanja: Oni su bistri i znatiželjni, oni istovremeno vide cjelinu i sve njene djelove.
Osjecaji: Imaju bujnu mašti i cesto razgovoaraju sami sa sobom, izgubljeni u nekoj drugoj stvarnosti.
Društveni život: Oni uvjek govore istiju i ne pokoravaju se društvenim pravilima. Veoma biraju sa kome ce se družiti.
Odnosi s drugima: Fizicki oker i indigo su u suprotnosti. Crveni i indigo su stalno u sukobu. Ljupki oker i zeleni se idealno slažu sa indigom.
Osobna snaga: Oni su vode novog doba jer slijede svoje unutarnje usmeravanje. Njihova je snaga u njihovoj ravnodušnosti prema uobicajenim priznanjima i u nepristrajanju na spletke i smicalice.
Novac: Oni jako slabo razumiju novac. Shvaca ga kao dio sustava manipuliranja koji neki ljudi koriste da bi kontrolirali i usmjeravali ponašanje i djelovanje drugih ljudi.
Izbor zanimanja: Nalaze veliko zadovoljstvo obavljajuci poslove koji zahtjevaju rad rukama i ne traže neko vece umno naprezanje.
Duhovnost: Nacin na koji izražavaju svoju duhovnost jest primjer življenja bez osjecaja krivnje i straha , koje mnoge religije koriste da bi zastrašile i manipulirale sa ljudima.

Јас не верувам во тоа, само кажувам која е општата дефиниција за индиго деца. А вреди и да се напомене дека и сите научници во полето на еволуцијата го отфрлаaт концептот на индиго деца како псевдонаука, значи тезата дека се работи за поеволуирани не држи вода зошто како прво не постои никаков научен доказ кој би потврдил дека се раѓаат такви деца, како второ сите способности на индиго децата се толку општи, неопределени и никако посебни, што под нив може да потпадне скоро секој, то ест и генералната популација или "тие обичните". Под ист принцип функциоираат и слични измами како на пример астрологијата.
Kazi mi dali ti uopshte znaesh zasto se nareceni indigo deca?
--- надополнето: Aug 16, 2011 4:57 PM ---
Kazi mi dali ti uopshte znaesh zasto se nareceni indigo deca?

Ако има ваква тема лупнете ја во канта или спојте ја со друга.
Не е прв случај ова има и други но колку верувате во ова ? дали мислите дека е фејк за да се добие гледаност и популарност или сметате дека е вистина, според мене ми делува вистинито.

Погледнете го видеото и искажете се...

Го имам гледано документарецот....и на некој начин не те остава рамнодушен.....но со долга и јака анализа,мислам дека ќе може да се каже и дека голем дел е и коинциденција.

Го имам гледано документарецот....и на некој начин не те остава рамнодушен.....но со долга и јака анализа,мислам дека ќе може да се каже и дека голем дел е и коинциденција.

Морничаво е, имаше и друга случка каде што дете не сум баш сигурен на која возраст беше вајда од 8 - 10 год. кажуваше како во другиот живот бил пилот како летал со авионите кога имало мисии, дури и почна да кажува за неговиот колега кој што возеле заедно, кажуваше име и презиме па и го покажуваше на слика, толку беше језиво :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom