Индиго деца

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Она што е многу поважно е желбата да ги снема од лицево на земјава без никакви последици.
Само што ги заеба наукава, им го тури до даска со квантната механика.
Pak li so tebe -.-

Ti si mislam edinstveniot idiot na forumov koj smeta deka kvantnata mehanika na nekoj nacin gi dokazala idiotskite new age gluposti.

I pak ke ti kazam, ne se stanuva profesor po fizika so dve tri youtube klipcinja!

Pak li so tebe -.-

Ti si edinstveniot idiot koj smeta deka kvantnata mehanika na nekoj nacin gi dokazala idiotskite new age gluposti.

I pak ke ti kazam, ne se stanuva profesor po fizika so dve tri youtube klipcinja!
Која ти е мисијата не ми е јасно.
Да си платен трол за да сереш по форумов....не верувам, превише си глуп.
Можеби некој што те има "пратено" ...мислел дека со глава ѕид се руши, ама се заебал.
Њу Ејџ?!
Нешто гадно си јадел, пореметена ти е перцепцијата.
И пак ќе ти кажам, јас кога сум употребувал интеграли во физика ти си правел осмици со газето во песок.

Која ти е мисијата не ми е јасно.
Да си платен трол за да сереш по форумов....не верувам, превише си глуп.
Можеби некој што те има "пратено" ...мислел дека со глава ѕид се руши, ама се заебал.
Њу Ејџ?!
Нешто гадно си јадел, пореметена ти е перцепцијата.
И пак ќе ти кажам, јас кога сум употребувал интеграли во физика ти си правел осмици со газето во песок.
Tipicna seljacina, sega ke proba da si go meri so mene... "Jas koga sum upotrebuval integrali" :tapp:

Ne mi e jasno, tolkav ekspert si po fizika i matematika a si predmet na ismevanje na forumov, dodeka vrvot na tvojata ekspertiza (barem po matematika) bese edna prosta zadaca koja sekoj so osnovno poznavanje na matematika moze da ja resi. Sega mi spomenuvas integrali, se glupiras... I aj te molam objasni na koj nacin kvantnata mehanika gi 'zaebala'? Ajde, ne se brzam, ke pocekam da citnes nesto od tvoite omileni vebsajtovi i nabrzinka da se 'educiras' so gledanje na jutub klipcinja.

Tipicna seljacina, sega ke proba da si go meri so mene... "Jas koga sum upotrebuval integrali" :tapp:

Ne mi e jasno, tolkav ekspert si po fizika i matematika a si predmet na ismevanje na forumov, dodeka vrvot na tvojata ekspertiza (barem po matematika) bese edna prosta zadaca koga sekoj so osnovno poznavanje na matematika moze da ja resi. Sega mi spomenuvas integrali, se glupiras... I aj te molam objasni na koj nacin kvantnata mehanika gi 'zaebala'? Ajde ke te pocekam da citnes nesto od toa vebsajtovite i da nabrzinka da se 'educiras' so gledanje na jutub klipcinja.
Што има да си го мерам со тебе, тројца како тебе ќе ги наденам и уште ќе има место.
Не е тоа проблемот, туку проблемот е како да се елиминираат платениците на форумов.
Ако си приметил не бирам средства и начин со тебе и со уште два тројца тако-звани Тролови.
Јас знам дека си просто необразовано ѓубре од човече или народски кажано идиот, нема дилема....работата е да се долови вистината на другите на форумов. Тоа што сте се собрале два три трола на форумов и ми јадете од куров....хахахха забава ми е понекад.
Патем задачата беше поставена погрешно, тоа беше трикот :D... ама нема везе.

Патем задачата беше поставена погрешно, тоа беше трикот :D... ама нема везе.
Zadacata e prosta, bez razlika sto e pogresno postavena, nema resenie taka i napisav. Koga vrvot na tvojata "ekspertiza" e takva zadaca, znam za sto stanuva zbor.
Што има да си го мерам со тебе, тројца како тебе ќе ги наденам и уште ќе има место.
Не е тоа проблемот, туку проблемот е како да се елиминираат платениците на форумов.
Ако си приметил не бирам средства и начин со тебе и со уште два тројца тако-звани Тролови.
Haha, od nemanje kade i platenik me napravi. Ne bre Igorce, jas sum samo frustiran od tvojot idiotizam pa ne me drzi mesto moram da prokomentiram na tvoite gluposti.
Јас знам дека си просто необразовано ѓубре од човече или народски кажано идиот, нема дилема....работата е да се долови вистината на другите на форумов. Тоа што сте се собрале два три трола на форумов и ми јадете од куров....хахахха забава ми е понекад.
Kako ti ke ja dolovis vistinata (koja spored tebe nemoze da se iskaze :P) koga nikoj ne te sfaka seriozno? Tesko.

I ne mi odgovori na prasanjeto za kvantnata mehanika.

Zadacata e prosta, bez razlika sto e pogresno postavena, nema resenie taka i napisav. Koga vrvot na tvojata "ekspertiza" e takva zadaca, znam za sto stanuva zbor.

Haha, od nemanje kade i platenik me napravi. Ne bre Igorce, jas sum samo frustiran od tvojot idiotizam pa ne me drzi mesto moram da prokomentiram na tvoite gluposti.

Kako ti ke ja dolovis vistinata (koja spored tebe nemoze da se iskaze :P) koga nikoj ne te sfaka seriozno? Tesko.

I ne mi odgovori na prasanjeto za kvantnata mehanika.
Како бе нема решение?! хахахах добар си.
Не ти плаќаат за да пишуваш глупости?
Извини, ама не мислев дека си толку глуп...имав повисоко мислење за тебе.
Мислев дека пишуваш одредени работи под "присила".
Ти се исфрустриран затоа што јас те исфрустрирав намерно, и тоа бајаѓи :P, така ли е органски порталу?
Kвантна физика!!!!!!!!!
По кој пат!!!!!!!!!

Duhovnoto ili nematerijalnoto nemoze da se dokaze i najcesto se raboti za prazni filozofii koi vo sustina ne kazuvaat nisto konkretno, pa te prasuvam tebe, kade ja povlekuvas linijata? Ima bezbroj nedokazlivi tvrdenja koi navleguvaat vo oblasta na spiritualnoto. Dali ti veruvas vo sekoe natprirodno tvrdenje ili samo vo tie sto ti odgovoraat. Koe e od ovie dve? Od toa sto pogore napisa sfakam deka ti imas dete koe posebno i smetas deka stanuva zbor za indigo child, znaci spored ova zaklucuvam deka se raboti za vtorata varijanta, ti veruvas vo ova zosto sakas da veruvas ne zosto tvoeto veruvanje ima nekakov naucen ili bilo kakov kredibilitet.
jas veruvam vo toa sto go cuvstvuvam koga ke ja otvoram dushata maksimalno,bez nikakvi granici,koga ke mu dozvolam na mozokot da gi opfati site onie nesta sto ni se bukvalno pred nos ,a ne se opiplivi
posto ti ne go mozes toa normalno e da ne veruvas,da se potsmevas (kako sto i pravis) da osuduvas ,nemoj da me svatis pogresno jas ne se trudam da te razubedam zatoa sto znam deka nikogas ne bi razbral,jas samo si go kazuvam mislenjeto,a tvoeto mislenje ne mi e tolku bitno,nemora da se macis da dokazuvas

jas veruvam vo toa sto go cuvstvuvam koga ke ja otvoram dushata maksimalno,bez nikakvi granici,koga ke mu dozvolam na mozokot da gi opfati site onie nesta sto ni se bukvalno pred nos ,a ne se opiplivi
posto ti ne go mozes toa normalno e da ne veruvas,da se potsmevas (kako sto i pravis) da osuduvas ,nemoj da me svatis pogresno jas ne se trudam da te razubedam zatoa sto znam deka nikogas ne bi razbral,jas samo si go kazuvam mislenjeto,a tvoeto mislenje ne mi e tolku bitno,nemora da se macis da dokazuvas
Тоа му е работа, органските портали се хиперактивни во ова доба од годината :pos:

Како бе нема решение?! хахахах добар си.
Не ти плаќаат за да пишуваш глупости?
Извини, ама не мислев дека си толку глуп...имав повисоко мислење за тебе.
E sega, duri i na mene mi se namali mislenjeto za tebe, mislev deka nemozese da odi podole. Lesno reslivata zadaca prevzemena od ucebnik od sredno po pp...
Мислев дека пишуваш одредени работи под "присила".
Ти се исфрустриран затоа што јас те исфрустрирав намерно, и тоа бајаѓи :P, така ли е органски порталу?
Znaci priznavas deka si trol? A ova organski portal ne znam zosto postojano go upotrebuvas kako na navreda, smesno e. Kako na primer nekoj vernik da me narece demon ili opsednat. Voopsto ne veruvam vo takvi gluposti.
Kвантна физика!!!!!!!!!
По кој пат!!!!!!!!!

Jas te prasav kako kvantnata fizika go dokaza tvoeto suludo tvrdenje ti mi vikas so kvantna fizika. Okej, se mi e jasno. Tropna glupost i od tolkava ekspertiza po fizika ne znaes kako da se izvadis pa sega menuvas tema, ajde ne ja biva, kako i sekogas tolku od mene.
--- надополнето: Jul 27, 2011 2:13 PM ---
Okej jas sfakam deka i tebe nemozam da te razubedam pa zatoa ke prestanam ovde, ti imas dete koe e najverojatno autist i smetas deka e 'posebno'. Moj zaklucok e deka ti veruvas vo ova zosto sakas da veruvas, imas potreba od toa a ne zosto tvoeto veruvanje e validno i opravdano. I nemav namera da ti se potsmevam.

E sega, duri i na mene mi se namali mislenjeto za tebe, mislev deka nemozese da odi podole. Lesno reslivata zadaca prevzemena od ucebnik od sredno po pp...

Znaci priznavas deka si trol? A ova organski portal ne znam zosto postojano go upotrebuvas kako na navreda, smesno e. Kako na primer nekoj vernik da me narece demon ili opsednat. Voopsto ne veruvam vo takvi gluposti.

Jas te prasav kako kvantnata fizika go dokaza tvoeto suludo tvrdenje ti mi vikas so kvantna fizika. Okej, se mi e jasno. Tropna glupost i od tolkava ekspertiza po fizika ne znaes kako da se izvadis pa sega menuvas tema, tolku od mene.

Чекај......................................стој.
Ништо не ти е ништо јасно.....нема везе. Не си органски портал(прашање е дали постојат:P) не е ни битно.
Не се нервирај до толку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom