Indian Wells 2015 BNP Paribas Masters 1000

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои првиот мастерс годинава

• Вкупно гласачи
    22
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене или ми се случува Twilight Zone, или сум скроз неписмен за нешто што веројатно има едноставно објаснување. Имам два телевизори на спратот, и на двата одеше преносот од Џокович со Федерер на истиот канал на Спорт Клуб. Е сега, на едниот одеше пренос со хрватскиот коментатот, на другиот со српскиот. :cautious:

Не се заебавам, и не сум пијан. Некој има објаснување?
Aко си на Телекабел тогаш нема што да ти се причинува, има аудио опција за српски/словенечки/хрватски коментатор на СК2/СК3, и кај мене беше изместено, бидејќи на едниот тв имам дигитален ресивер.
Така да синоќа ечеше „сјајно“ со Вишко:icon_mrgr:, реално колку да им е антипатичен на не фановите на Новак, човекот го има тенисот на малиот прст.

Уште еднашка пофалби за Новак во првиот и делумно низ вториот сет, масакр од тенис:cuc: третиот беше повеќе од јасно дека ќе го плесне Федерер... штета што не може низ текот на целиот меч тоа ниво да го задржи, со таков тенис не верувам дека некој би му се спротиставил, единствен противник си е самиот себеси.
Морам да го пофалам и Федерер, на тие години држи лекции по тенис на овие младите, во серија имаше неколку одлични поени, дури во еден момент Ѓоковиќ неможеше да земе воздух, а Фед нема гајле, тажен ден ќе биде тој коа ќе се повлече маестрото од тенисот, гледајќи каква иднина претстои од младите тенисери..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom