Indian Wells 2015 BNP Paribas Masters 1000

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои првиот мастерс годинава

• Вкупно гласачи
    22
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
abe mi se odmili Sport Klub od komentatorite. I ne e samo tenisot , i fudbalot shto go komentiraat im e cirkuzi.
Катастрофални се, у курац нека идат. Кај најдоа да ги сменат бе, топ си беше со Вишко и компанија.

Инаку утре е ждребот за Мајами, Федерер не учествува на овој Мастерс, реши да одмори, а Надал ќе е втор носител место него. Искрено се надевам на поволен ждреб за Надал и конечно едно финале на поголем турнир, а ако преку мрежата не е Ноле по некоја случајност зошто да не и титула. Титула овде би била совршенство за Рафа, и за самодовербата, и за поените на ранг листата, а и за фактот што никогаш го нема освоено Мајами.

Мене или ми се случува Twilight Zone, или сум скроз неписмен за нешто што веројатно има едноставно објаснување. Имам два телевизори на спратот, и на двата одеше преносот од Џокович со Федерер на истиот канал на Спорт Клуб. Е сега, на едниот одеше пренос со хрватскиот коментатот, на другиот со српскиот. :cautious:

Не се заебавам, и не сум пијан. Некој има објаснување?

Последно уредено:
Мене ми се случува Twilight Zone, или сум скроз неписмен за нешто што веројатно има едноставно објаснување. Имам два телевизори на спратот, и на двата одеше преносот од Џокович со Федерер на истиот канал на Спорт Клуб. Е сега, на едниот одеше пренос со хрватскиот коментатот, на другиот со српскиот. :cautious:

Различни оператори. Само на Т-хоме е српскиот.

Мене ми се случува Twilight Zone, или сум скроз неписмен за нешто што веројатно има едноставно објаснување. Имам два телевизори на спратот, и на двата одеше преносот од Џокович со Федерер на истиот канал на Спорт Клуб. Е сега, на едниот одеше пренос со хрватскиот коментатот, на другиот со српскиот. :cautious:

imash paralelno i 3 max (Boom TV) i kabelski operator najverojatno

Различни оператори. Само на Т-хоме е српскиот.

Не, двата телевизори ми се приклучени на истиот кабелски оператор. Неколку пати трчав од соба во соба да проверам, мислев дека се збунив нешто. :cautious:

Јас на пример имам и кабловска и МАХ ТВ и на МАХ се хрватските коментатори а на кабловскава се српските. Арно ама вечерва и на кабловската беа хрватските а не знам зошто. Вчера 10000000% сум убеден дека Ноле и Мареј ги коментираше Вишко и баш го пратев што и како коментира.

Јас на пример имам и кабловска и МАХ ТВ и на МАХ се хрватските коментатори а на кабловскава се српските. Арно ама вечерва и на кабловската беа хрватските а не знам зошто. Вчера 10000000% сум убеден дека Ноле и Мареј ги коментираше Вишко и баш го пратев што и како коментира.

Абе не тоа работата, еве по трет пат објаснувам. Двата телевизори се приклучени на истиот кабелски оператор. :)

Последно уредено:
Абе не тоа работата, еве по трет пат објаснувам. Двата телевизори се приклучени на истиот кабловски оператор. :)

Да не се менува аудиото на каналот? Знам на еуроспорт има српски и англиски коментатор. Прочепкај низ даљинскиото. Друго не знам шо можи да е.

Да не се менува аудиото на каналот? Знам на еуроспорт има српски и англиски коментатор. Прочепкај низ даљинскиото. Друго не знам шо можи да е.

Бегај, може нешто да изместам, па после да го имам тој ужасниот хрватски коментатор со многу чуден акцент на двата телевизори. Неколку години од животот ги поминав во Хрватска, немам слушнато некој да зборува со онаков акцент. Дури кога рече нашата Петра Мартич сфатив дека е Хрват.

Ne be , T-Home se so hrvatskiot, imam 3 max , dodusha imam i kabelski ama kvalitetot na slikata im e ochaen pa moram na 3 Maxot da gi trpam hrvatite
Добро, и на тебе ли ти е лоша сликата на СК на кабелскиот оператор? Мене знае многу често да ми блада, односно снег да има и да не се гледа топчето кога гледам тенис.

Ставро, не знам најискрено, трип некој, ама многу чуден упм, не ми е поимливо два различни коментатори на ист канал од ист оператор... Стар си бе, ти се причинува. :ROFLMAO:

Сериозно, едвај чекам да почне Мајами, да видам дали пак ќе биде исто. :cautious:
tehnicki e skoro nevozmozno, osven operatorot da gi pushta i dvata Sport kluba ama na razlichna frekvencija. Probaj na toa TV kaj shto ti e hrvatskiot da pobarash dali imash i drug sport klub , toa e edinstveno logichno objasnuvanje[DOUBLEPOST=1427071739][/DOUBLEPOST]
Добро, и на тебе ли ти е лоша сликата на СК на кабелскиот оператор? Мене знае многу често да ми блада, односно снег да има и да не се гледа топчето кога гледам тенис.

Ставро, не знам најискрено, трип некој, ама многу чуден упм, не ми е поимливо два различни коментатори на ист канал од ист оператор... Стар си бе, ти се причинува. :ROFLMAO:
da , da , so polovichen kvalitet mi e vo odnos na 3 maxot. Ovie zemjenite turniri shto bea sega vo Juzna Amerika , edvaj topceto se gledashe

tehnicki e skoro nevozmozno, osven operatorot da gi pushta i dvata Sport kluba ama na razlichna frekvencija. Probaj na toa TV kaj shto ti e hrvatskiot da pobarash dali imash i drug sport klub , toa e edinstveno logichno objasnuvanje

Кога играа Јанкович со Халеп, кој коментатор го слушавте? Србинот или Хрватот?[DOUBLEPOST=1427071866][/DOUBLEPOST]

:kuracc:

Ти играм баскет човек на човек кога сакаш...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom