Инат!

Шо се фалите сите дека сте инати бе!?
Инатите се глупи и несмасни.
Се трудам да не бидам, поголемиот дел од времето и пробувам да ги решам проблемите без многу-многу расправање, ама понекогаш немам живци за трудење и се понашам ко што ми душа сака.
Инаку, Јарец у хороскоп и голем инат, исто така, кога не се контролирам -.-

Понекогаш колку и да се инаетиш, колку и да се трудиш, колку и да си во право едноставно на некои луѓе некои работи не можеш да им ги објасниш - не сакаат да сфатат или навистина не сфаќаат. Во таквите ситуации не сакам да си ги трошам нервите и едноставно велам whatever!

Секогаш кога сметам дека сум во право водам инает поточно кажано си стојам и држам до мојот збор (во ситуации кога чувствувам дека некој посегнува по моето Јас). Не сакам да си играм со луѓето и секогаш велам дека Секој си има свое мислење и свој личен став. Знам да правам разлика меѓу едната и другата ситуација, така да во зависност од истите и си држам до карактеристиката инает... иако другите велат дека сепак сум била голем инает. :devil1:

Секој е инает, мање-више... јас сум од тие „више“ :) Обично за секоја работа си имам став и тешко го менувам - дури и ако има докази против тој мој став, ретко ама многу ретко се случува да бидам „поразен“ во било кој двобој :pipi: Некогаш дури и сам на себе си терам инает... кога нешто не може, не оди, јас тогаш најмногу запнувам наместо да се откажам - што во некои случаи би било ваљда подобро, но не се давам така лесно :)

Па инает сум да ! Имам свој став за разлика од некои што немат.А се инаетам за многу работи кои знам дека се така а некој ми мрчи глупости и тогаш ако треба цела ноќ ќе седам со него ама ќе му докажам дека ќе испадне по мое т.е. како што е (било што).

Патем мачка не паѓа на грб...така и мене не може никој да ми се контри т.е. инаети :smir:
П.с. Ок ок инаетчии да не почнуваме ќе ве молам оти ќе пропадне темата :pos2:

ооооооооооооопасно инаетлива персона!!! мнооогу сакам коа си терам инает а особено коа знам дека не сум у право а со тој шо терам инает се жари и пали онака само за да ми доказже а јас си ја ладам со сите 4 у вис!! хахахаа мнооогу злобно од моја страна али како и да е на крај секако си се извинувам!! инче мнооогу е сладок инаетот коа знам дека сум у право и онака се инатам сур не цркнам!! иначе знам да попуштам ама и реткоо и зависи со кого се инаетам..како и да е гооолем инает сум!! хихихи :)

Кога знам дека сум во право ке се инатам бе! :nerv:

а и кога знам дека не сум

Инат за себе во прогресивна смисла за да оствариш некоја корисна цел во животот ДА.
Инат за да не ти се наруши егото и биде по твое НЕ,глупост и искрено ги жалам тие луѓе:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom