Imperia Online

• Креатор на темата Креатор на темата Barto
  • Време на започнување Време на започнување
Freedy T. дај ми и мене и кажи како да влезам во вашиот свет :D ако не е проблем :unsure:
Во ист свет сме биле ти пишав порака..ме префрлиле пак во 105-ти свет..самошто не сум ја порчитал пораката денеска..
Давај линк :D мислам ако може :)
http://www18.imperiaonline.org/imperia/game_v4a/register.php?realm=105

105, свет :)
Тука се 95 % од македонците, окулу 135..
Се регистрирав и ме префрли на свет bulgarian 16 можеби пошто сум во Бугарија моментално како и да е линков стои тука па кога ќе се вратам во мкд пак ќе си се регстрирам или па ќе ги замолам да ме префрлат ако може :) фала у секој случај :)

Ок а како да се префрлам или пак да влезам во некој сојуз? и сл.?
Како си потпишан момче :) ?
Се регистрирав и ме префрли на свет bulgarian 16 можеби пошто сум во Бугарија моментално како и да е линков стои тука па кога ќе се вратам во мкд пак ќе си се регстрирам или па ќе ги замолам да ме префрлат ако може :) фала у секој случај :)
Па да зависи и до ип адресата..:)

А можам ја да влезам во некој сојуз без разлика на светот во кој што сум? :) Извини што вака те нападнавме со прашања :D

А можам ја да влезам во некој сојуз без разлика на светот во кој што сум? :) Извини што вака те нападнавме со прашања :D
Нема проблем, какво напаѓање мило ми е што повеќе македонци се собираме да ги онадуваме браќата, иначе неможеш за жал да влезеш во некои сојуз кој не се наоѓа во твојот свет..

Нема проблем, какво напаѓање мило ми е што повеќе македонци се собираме да ги онадуваме браќата, иначе неможеш за жал да влезеш во некои сојуз кој не се наоѓа во твојот свет..
Аха ништо тогаш кога ќе се вратам мкд пак ќе се регистрирам за да можам, а до тогаш тука ќе се вежбам :D

Зашто не можам да се логирам? Белким не е до ип адресата. :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom