Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Ми падна денес Ipod -от на земја и ми се појавија едни сиво-плави линии на екран (на сликата подоле). Какво му е чарето, треба да се мења екран или што? И ако треба да се мењава колку пари идат за тоа?

Дефинитивно е екранот ... пиши ми кој модел на iPod го имаш и ќе ти дадам моја понуда

Дечки брат ми од Америка ми донесе Ајфон 4,не е купен,туку е пронајден,некој Кинез го има загинато и многу јасно веќе ко ке го најдиш ќе си го земиш за себе :D е сега проблемот е што во App Store,I tunes некој зборови во менито,апликации се напишани на Кинески,а не е логиран никаков профил.Можи некако да се смени јазико или треба мастер ресет да се удри или и то нема да ја опрај работата?

Здраво, пред некој ден ми дадоја поклон Ајфон 4 32гб неверлок малку е користен..е сега шо заприметив е некако камерата ми е потемна и побледа за разлика од другите исти такви телефони. Го зедов на едно другарче го кладов до мојот и неговата слика беше подобра(посветла, почиста) Телефонот не е гребнат на стаклото од камерата + Тој ајфонот што го споредив со мојот има скршен екран и скршено стакло назад, дали е можно камерата да е кинеска или можи да се среди ова? И колку би коштала нова камера? Фала!

колку чини европско адаптерче за полнење ? мојот го добив со американско
и кај би можел да го најдам :)

колку чини европско адаптерче за полнење ? мојот го добив со американско
и кај би можел да го најдам :)
Купи си букса/адаптер/наставак или кој како уште и да го вика ... најдобро е да го користиш со оргиналниот полнач околу 50 денари се секаде ги има
и да купиш нов сигурно нема да платиш 30 евра за оргинален адаптер за полнење само затоа што има еуро џек

Купи си букса/адаптер/наставак или кој како уште и да го вика ... најдобро е да го користиш со оргиналниот полнач околу 50 денари се секаде ги има
и да купиш нов сигурно нема да платиш 30 евра за оргинален адаптер за полнење само затоа што има еуро џек
Па уствари тоа ми треба, наставакот/адаптерчето затоа што кабелчето го имам. Кај е тоа секаде? :) На пазар или мобилариве?

Па уствари тоа ми треба, наставакот/адаптерчето затоа што кабелчето го имам. Кај е тоа секаде? :) На пазар или мобилариве?
Од пазар, продавнички за електроника, мобилари и слично

BC5_show.jpg

nesto si gi smesal brzinite, torte ti pisa za nastavak koj se priklucuva na toj sto veke go imas za da go prilagodis za euro priklucok, znaci se sto imas od amerikanskiot polnac ke si koristis plus eden nov del za da mozes da go uklucis vo nasive stekeri
a takov nastavak/konektor pobaraj po ovie prodavnicive za elektronika, mobilari pc prodavnici i slicni

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Слимнав итоолс и сега пробувам некоја апликација да инсталирам преку него пишува
-install failed verification failed as the authority is invalid
некој ??

Слимнав итоолс и сега пробувам некоја апликација да инсталирам преку него пишува
-install failed verification failed as the authority is invalid
некој ??
Треба да ти е џеилбрејкнат и да имаш инсталирано app sync, дали средено ти е ова?

Sent from my SM-T210 using Tapatalk

џеилбрејкнат е, а за ова app sync незнам.
Од сидија се инсталира, само треба да го најдеш на кое репо е. Немам ајфон моментално и незнам од кое репо се инсталира сеа, побарај на гугл

Sent from my SM-T210 using Tapatalk

За ајфон 5 се наоѓаат кај нас оригинални батерии? И по која цена?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom