Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Планирам да го земам новиет 4с. Според вас која подобра боја, црната или белата?
Според мене црниот е помаженствен некако не сум видел многу мажи со бел iphone .. Ја требаше да почекам малце дека немаше одма црн Iphone но се решив кога веќе зимам да си го земам тоа што го сакам..

Според мене црниот е помаженствен некако не сум видел многу мажи со бел iphone .. Ја требаше да почекам малце дека немаше одма црн Iphone но се решив кога веќе зимам да си го земам тоа што го сакам..
И јас баш за тоа сакам да го земам црниот. За него се одлучив.

Pozz, moze li da mi kaze nekoj dali ima JailBrake za IO 5??

Има ама САМО tethered т.е. при секој рестарт на телефонот треба да го поврзеш со компјутер за да го уклучиш.

ОСВЕН ако имаш 3GS со OLD BOOTROM, тогаш САМО ВО ТОЈ СЛУЧАЈ ќе ти биде untethered т.е. нормален.

Значи на новиве подобро е без џејлбрејк!?

Сакам да прашам што е разликата помеѓу ајфон4 купен од америка и од овде? Се разбира освен цената, благодарам однапред.

Сакам да прашам што е разликата помеѓу ајфон4 купен од америка и од овде? Се разбира освен цената, благодарам однапред.

Тука е кодиран на T-Mobile таму е на AT&Т (или некој од поновиве оператори).

Ако за тој што ќе го земеш од таму сеуште нема UNLOCK, нема да можеш да го користиш на друга мрежа.

Ако за тој што ќе го земеш од таму сеуште нема UNLOCK, нема да можеш да го користиш на друга мрежа.

Чекај бе, ајфон и за зборење се користеше?

Ау да бе :D

Zdravo.
pred nekoj den mi tekna da mu praam jailbreak na ipodov(4G, IOS 5) so redsn0w i sve bese okej se dodeka ne se naprai jailbreakot i ne mi se pojavi cydia na ekranot. posle jailbreakot ipodot sam se iskluci i se vkluci i mi falea mnogu aplikacii kao safari,photos,cydia i sl.posle toa mu napraiv restore za da go vratam kako so treba. ako imal nekoj vakvo slicno iskustvo so jailbrekuvanje na ipod neka pisi mislenje. pred nekoj den go apdejtirav na 5.0.1.

p.s. znam deka temava e za iphone ama ovie dva gadgeti se megjusebno tesno povrzani pa se nadevam ne e problem :)

Леле значи ништо, да не земам од таму. :(
A може тука да се декодира на нашиве мрежи. И колку би коштало??

Zdravo.
pred nekoj den mi tekna da mu praam jailbreak na ipodov(4G, IOS 5) so redsn0w i sve bese okej se dodeka ne se naprai jailbreakot i ne mi se pojavi cydia na ekranot. posle jailbreakot ipodot sam se iskluci i se vkluci i mi falea mnogu aplikacii kao safari,photos,cydia i sl.posle toa mu napraiv restore za da go vratam kako so treba. ako imal nekoj vakvo slicno iskustvo so jailbrekuvanje na ipod neka pisi mislenje. pred nekoj den go apdejtirav na 5.0.1.

p.s. znam deka temava e za iphone ama ovie dva gadgeti se megjusebno tesno povrzani pa se nadevam ne e problem :)

Направи Jailbreak преку Sn0wbreeze

Леле значи ништо, да не земам од таму. :(
A може тука да се декодира на нашиве мрежи. И колку би коштало??

Зависи кој ајфон и зависи дали има воопшто можност да се отклучи.

Еве јас сакам да ја купам 4-ката од т-мобиле, а да користам на вип. Од каде да знам(проверам) дали воопшто може да се отклучи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom