tha CaspeR
NV.mk
199$ со 2 години договор, кај нас незнам дали ќе доаѓа воопшто бидејќи t-mobile раскина договор со apple
Од кај ти е информацијава? Не ти е баш точна со оглед на тоа што сеуште продаваат ајфон 4

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
199$ со 2 години договор, кај нас незнам дали ќе доаѓа воопшто бидејќи t-mobile раскина договор со apple
Абе еве овде има такви цени , ама дали идат со договор некој или не појма неамОд кај ти е информацијава? Не ти е баш точна со оглед на тоа што сеуште продаваат ајфон 4![]()
Од кај ти е информацијава? Не ти е баш точна со оглед на тоа што сеуште продаваат ајфон 4![]()
Епа 4-ката се продава, за новиов т мобајл не е во листа, така да ниту нашиве не би требало да го донесат. Можеби вип![]()
Абе еве овде има такви цени , ама дали идат со договор некој или не појма неам
http://www.apple.com/iphone/specs.html
Не глеј цени на страната на епл, се знае кај нас колку ќе биде, како и секоја година 40.000 ден смо тел. или 1 ден за две год договор
Кај нас ќе дојде после 28ми до нова година, најверојатно средина или вгора половина на ноември. Цената ќе биде иста ко и за досегашните ајфони.
Абе јасно ко бел ден ми е за кај нас . Ме интересираше чисто информативно овие цени на епл дали им се со договор или не ??Не глеј цени на страната на епл, се знае кај нас колку ќе биде, како и секоја година 40.000 ден смо тел. или 1 ден за две год договор
Од кај толку информации знаеш за Ајфонот?? Да не работиш во Епл?
Абе јасно ко бел ден ми е за кај нас . Ме интересираше чисто информативно овие цени на епл дали им се со договор или не ??
Па и нема нешто на дизајн разлика. Камерата 8, некоја апликација плус и појак процесор. Тоа е...
Да прашам за IPhone верзија 4.2.1 и модем 05.15.04 ми го остави братми од Италија и ставив картичка од Оне можам да бирам да ме бираат но на мрежата стои Orange. Може ли да се отклучи телефонов треба нешто друго да се направи?