Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Блутутот работи само меѓу ајфоните. Со другите неможеш да го конектираш освен апликација да си спуштиш.
?

Блутутот не работи меѓу ајфони, освен ако не е направен џејлбрејк и купена една апликација од Сидиа. Вториот дел не ти го разбрав, али и тоа ми изгледа како дезинформација.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
?

Блутутот не работи меѓу ајфони, освен ако не е направен џејлбрејк и купена една апликација од Сидиа. Вториот дел не ти го разбрав, али и тоа ми изгледа како дезинформација.
Направи прво џеилбрејк. Па после спуштај апликации за блутут.

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Направи прво џеилбрејк. Па после спуштај апликации за блутут.
Не ме разбра, мене не ми треба совет :) Кој сака (и кој се уште користи) блутут, тоа му е единствен начин, за со било кој телефон, да си ја купи апликацијата. :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Не ме разбра, мене не ми треба совет :) Кој сака (и кој се уште користи) блутут, тоа му е единствен начин, за со било кој телефон, да си ја купи апликацијата. :)
Веќе има Bump апликација што е многу покорисна од блутутот.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Како се вика таа Cydia tweek за праќање преку блутут ?

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Член од
31 мај 2011
Мислења
30
Поени од реакции
5
Имам инсталирано itunes на мојот компјутер, ама кога ќе го поврзам ајфонот со кабелче, не ми излегува ништо на екранот, ниту пак ајфонот реагира и дава некоја порака. Како да ги поврзам конечно мојов компјутер кој е виндовс 7 и ајфонот? :(

Kir4e

OdPrilep Ebago
Член од
1 февруари 2007
Мислења
269
Поени од реакции
5
Имам инсталирано itunes на мојот компјутер, ама кога ќе го поврзам ајфонот со кабелче, не ми излегува ништо на екранот, ниту пак ајфонот реагира и дава некоја порака. Како да ги поврзам конечно мојов компјутер кој е виндовс 7 и ајфонот? :(
И јас имав таков проблем .. кога ке го приклучев на предниве УСБ не ми го циташе Иподот а сега го приклуцувам одпозади и си работи нормално ...
--- надополнето: 21 јули 2012 во 19:32 ---
Здраво

Ми подарија поклон Iphone 4 од Австрија и беше заклучен на мкд мрежа и го однесов во севис и ми кажаја тогаш дека не мози да се одклучи и ми наместија турбо сим и се е во ред си работи ... но сега сакам да му направам јеилбрејк и се рабира unlock но дали е возможно тоа.

Iphone има Firmware 03.10.01 , IOS version 4.2.1

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
ne e problem ama aj:

zoshto koga ke pisham od ipadov bilo kade, na forum, na fb, ne mi kazhuva deka e pishano od ipad, kako shto kazhuva na nekoi drugi? <3

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
ne e problem ama aj:

zoshto koga ke pisham od ipadov bilo kade, na forum, na fb, ne mi kazhuva deka e pishano od ipad, kako shto kazhuva na nekoi drugi? <3
Имаш во "Mail, Contacts, Calendar" Settings опција за Signature, таму смени си како сакаш да ти стои.

Kajgana Shop

На врв Bottom