Имате ли дечко (маж) / девојка (жена)?

• Креатор на темата Креатор на темата Sweet Barbie
  • Време на започнување Време на започнување
последен пат пишав дека немам ...
Сега имам :vozbud:

немам пари, немам жена, немам ништо, ќе се убијам со пиштол!!

ПС. заборавив дека имам пишано тука и не билдам постови

немам пари, немам жена, немам ништо, ќе се убијам со пиштол!!

Марко немора секој трет пост на темава да е твој.
Во ред,напиша дека немаш.Ако се смени ситуацијата,пиши,ама немој секој ден да пишуваш,колку да пишеш и да ти се билдаат постови.

Ја чекам принцезата на бела кобила.

Нот.

да завршам факултет после да фатам работа па да си купам стан па после ке видам за девојка и Жена и се од оној вид:pos:

Немам, би сакал да поработам на случајот. Ми треба девојка дефинитивно.

да завршам факултет после да фатам работа па да си купам стан па после ке видам за девојка и Жена и се од оној вид:pos:
se nadevam deka toa ke bide ovoj zivot:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
on topik: da imam decko sto najjjjveke go sakam:ipkkjaghgs

Немаме, фала на прашањето, не сме пронашле, што од немање време што од преправање дека немаме време.

Дечко немам и не ни сакам(скраја да е),Маж несакам исто така,за жена рано е уште а за девојка....е тоа немам.

imav do pred eden mesec i se razdelivme poradi pricina preku koja ne mozeme da pomineme ali sto e najtragicno se sakame:(se uste.Ali mora ponatamu se nadevam deka ke uspeam da go prebolam:)

Nemam...decko....ali ne za dolgo zs brkam edno masko sto mi lici na angel....taka da nema da bidam slobodna naskoro...iako vaka mi e top...ne kazuvam kaj sum, so koj sum,itn...:salut:

Немам дечко...Не знам што правам со еден тип али не е битно сега е крај имам црта ставено за него!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom