Имате ли дечко (маж) / девојка (жена)?

• Креатор на темата Креатор на темата Sweet Barbie
  • Време на започнување Време на започнување
имам дечко кој си го скакам многу седум месеца and counting....
слични сме никој досега не ме направил да се осеќамтолку силно и јако у живот затоа го сакам:pipi:
Дечко?!?!?

Лезбиан грл, my ass!!!!!!!!!!!!!

Сингл... Ако има некоја заинтересирана... пп. :kez:

сингл ама уплаќам и услови 2 фикса 4 од 6:vozbud:
Слободен :back:

Дечко? Не.:toe:

Зашто? Па затоа што на све што сум налетала во последно време е жива досада, папучари, без свое јас (како ли живеат тие луѓе?). Не барам од него ништо посебно само да знае што сака, и да си има свое размислување за некои работи.

Дали ќе си најдам дечко во брзо време? Па искрено, се надевам на тоа. Иако и вака не ми е лошо (многу).:kafe:

Човек ќе си рече на темава ќе начека се` некои заљубени душички што ќе си го пофалат либето, оно све сингл-и бе, да не барате вие сопатници/чки на темава? :icon_lol:

А ја, пошто сеа измрчив и за зафатените и за сингл-ите, не пишуем у кое стање сум ја, да не испадне нашол кој да збори, мада со таа мисла тргнав коа отворив темава. :icon_lol:

У превод: PSYtisfaction е вон топикот и не би ја изненадило кога постов земја би го голтнала.

Девојка немам ама ако се помачам можам да си фатам не сум очаен и можам подолго време да останам без девојка си имам добар живот и добри другари и супер ми е. Не велам дека ако фатам девојка нема да ми биде убаво, но сега за сега не сакам девојка да имам.

Ха! Кој како си ја наредил. Јас си имам и дечко и девојка. :pipi:

П.С. Ок, немам девојка. Имам само интерна шега во друштво дека со една другарка сме партнерки. :kesa:

Single and proud of it!:smir:...не се замарам:helou:

Па имам дечко, вчера официјално 15 месеци заедно, и немам полаки. Супер ми е:pipi:

Имам , и среќен сум :)
Се надевам дека ќе остане вака уште дооооооооооооооооооолго :) :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom