Имате ли дечко (маж) / девојка (жена)?

• Креатор на темата Креатор на темата Sweet Barbie
  • Време на започнување Време на започнување
Сега значи може да ставаме слики со боки 14 :vozbud:

Иначе на темава не, а и немам намера да се замарам у скоро време :pos:

хаха ставај ајде хаха

швалерај на велико
али мама вика треба да си најдам некој... али јбг не ми се врзува

:tapp: што треба тоа да значи ? :nesum:

бтв најдов швалерка која може ке ми стане и жена :pos2:

немаме ни маж ни дечко а ту ту ту недајбоже, немаме ни девока ни жена... иначе со дечкото со кого одевме 4 месеци сме раскинале пред 1 месец... благодара на вниманието =D

Сеуште немаме. :ojea:

Немам дечко а за маж ептен ми е рано :wink:

imam decko i mnogu go sakam mnoooooogu:back:i on mene,se nadevam:))

Nemam decko,ali bi sakala da si fatam premnogu...Sakam da se zaljubam do max i da vidam kako e i toa custvo,poso do saa nikogas ne sum bila zaljubena...jbg:S

оженет за многу добра женаска личност и затоа сум со нејзе 17 години но не значи дека ги мразам другите жени кој шо ги обожавам и ги почитувам

Немам сеа дечко...Па не ни сакам да имам ..

Најискрено неам девојка, а многу сакам да имам и се да биде во ред и да има розеви облачиња ( по можност зелени омилена боја ми е зелена) малце романтика долга врска итн. ... но за жал немам затоа што не сум налетал на таква девојка

Iam zena , familijaren covek stanav nabaciv 5 kila pa i toa da se vidi majku mu stara kako e :helou:

So svalerkite rascistiv , muvachici neam , kurvi ne posetuvam abe coek na mesto.

Doduse malce mi e dosadno u zadnje vreme pa ako ima nekoja za muabet nek mi se javi :smir: :pos2:

уживам во мојата слобода.. од која пак не планирам да се откажам или на некој начин да ја скратам по состав и содржина

Nemama decko eptem dolgo vremei soznam uzivam taka free to do what I want.ama ne sekogas gi ima i onie periodi \\SAKAM DECKO:(:(\\ hehe
aj letovo e pred mene ke se najde nekoj ama ne sum za vrska vo ovoj period poveke za letna avantura.:toe:

Sega srceto i dusata mi se ipolneti koga sum so nego zasto mnogu go sakaaaam
znaciiiiii....imam decko:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom