Има ли во ВМРО вмровци?

• Креатор на темата Креатор на темата itar pero
  • Време на започнување Време на започнување
море најоатриотскат партија на балкано сме а вие шо асмо со тоа европска унија, куров ми го пукнавте, да ми простиш. Гледајте малку за македонците и македонија

Nacional ти мораш да научиш дека за да бидеш патриот не е доволно да се зачлениш или да си симпатизер на политичка партија која самобендисано се декларира како најпатриотска...Патриотизмот е нешто сосема друго...

Znaci,da go zalime da go placeme sirotiot Premier-ne go razbirale,nemalo dovolno sposobni kako nego za da gi svatat negovite"fantasticni"proekti.A koj misli na niv i gi zali iljadnicite izbrkani,smeneti,degradirani i ponizeni lugje,so unisteni karieri samo zatoa sto nemale kniski na DPMNE ,ili ne i pripagale na"familijata".I da sme prostele sto gresele,oti,vidi majkata,bile mladi.I da svieme glava,da da molcime,a tie da se fatiraat i patem da ja unistuvaat i mojata drzava.Izbrani od trista iljadi glasaci,so dvaeset partii vo koalicija-teroriziraat 2 milioni ljuge.Ovoj narod ima um ili otidovme po gavolite?

Е, пријателе ние време немаме за да му даваме шанса на секој по некои 4-8 години за да видиме што ум носи... Со таа логика може и на тој Кољо-Дијамантот да му дадеме некоја година да видиме што ќе направи...А еден ден кога ќе се освестиме за едно 10-20 години ќе си речеме јеби га сме згрешиле, ама да не ни биде малку доцна ?!

А кој сте тоа вие?

Znaci,da go zalime da go placeme sirotiot Premier-ne go razbirale,nemalo dovolno sposobni kako nego za da gi svatat negovite"fantasticni"proekti.A koj misli na niv i gi zali iljadnicite izbrkani,smeneti,degradirani i ponizeni lugje,so unisteni karieri samo zatoa sto nemale kniski na DPMNE ,ili ne i pripagale na"familijata".I da sme prostele sto gresele,oti,vidi majkata,bile mladi.I da svieme glava,da da molcime,a tie da se fatiraat i patem da ja unistuvaat i mojata drzava.Izbrani od trista iljadi glasaci,so dvaeset partii vo koalicija-teroriziraat 2 milioni ljuge.Ovoj narod ima um ili otidovme po gavolite?
Да да,толку способни луѓе од кариери кои сега просат оти немаат книшка од ДПМНЕ......
Оди да им го кажиш ова на мајка ми и татко ми,па запамти што ќе ти кажат...Од таа гнасна партија што ти сега ја браниш они останаа на улица поради тоа што немаа книшки,а имаа студент за издржување...
Сепак уште тоа и им остана на тие гадови во таа партија...да се препелкаат како риби на суво.

Да да,толу способни луѓе од кариери кои сега просат оти немаат книшка од ДПМНЕ......
Оди да им го кажиш ова на мајка ми и татко ми,па запамти што ќе ти кажат...Од таа гнасна партија што ти сега ја браниш они останаа на улица поради тоа што немаа книшки,а имаа студент за издржување...
Сепак уште тоа и им остана на тие гадови во таа партија...да се препелкаат како риби на суво.

А се срамеле ли да извадат,или веќе имале од другата опција,која исто така остави на улица многумина пред нив,а исто така имаа студенти за издржување?

А се срамеле ли да извадат,или веќе имале од другата опција,која исто така остави на улица многумина пред нив,а исто така имаа студенти за издржување?
Ќе бидам искрен....
Татко ми имаше,мајка ми не.
Илузорно е да се вперува прстот само накај еден правец и да се вика тие се виновни за сето зло во државата.
Не идеализирам никого,напротив,се трудам да мислам со здрав разум,затоа и сум изреволтиран од некои размислувања.
Ниту една партија не направила пресвртница на подобро во оваа држава,само обратно.
И јас како и повеќето граѓани во државата го давам мојот глас за помалото зло,ама на некој уште тоа не му е јасно....

Ќе бидам искрен....
Татко ми имаше,мајка ми не.
Илузорно е да се вперува прстот само накај еден правец и да се вика тие се виновни за сето зло во државата.
Не идеализирам никого,напротив,се трудам да мислам со здрав разум,затоа и сум изреволтиран од некои размислувања.
Ниту една партија не направила пресвртница на подобро во оваа држава,само обратно.
И јас како и повеќето граѓани во државата го давам мојот глас за помалото зло,ама на некој уште тоа не му е јасно....

Најмало зло е кога не го даваш својот глас никому доколку стварно не е способен да стори нешто за овој народ.

Најмало зло е кога не го даваш својот глас никому доколку стварно не е способен да стори нешто за овој народ.
Тука веќе станува збор за нијанси...дали е помало зло да гласаш или не...

Тука веќе станува збор за нијанси...дали е помало зло да гласаш или не...

Затоа процената е најскапо платена работа на светот.:wink:

Затоа процената е најскапо платена работа на светот.:wink:
Твоето да е последно,па раат....
Можеби и ќе беше ти еден од поплатените да се плаќа и кај нас а?:icon_bigg

Твоето да е последно,па раат....
Можеби и ќе беше ти еден од поплатените да се плаќа и кај нас а?:icon_bigg

Moжно е само доколку се покажам како добар проценител.:)

kakva procenka.
91-92 eskspertska vlada,
92-98 SDSM, LDP, SP itn....
98-02 DPMNE, DA itn....
02-06 SDSM, LDP itn....
02-06 DPMNE, LP, SP, NP itn....

So napravia, mnogu a najmnogu napravija nevraboteni 400 iljadi.
I so jas da procenam??????????????

Затоа може некој друг да го „даде“ место тебе.:)

kakva procenka.
91-92 eskspertska vlada,
92-98 SDSM, LDP, SP itn....
98-02 DPMNE, DA itn....
02-06 SDSM, LDP itn....

So napravia, mnogu a najmnogu napravija nevraboteni 400 iljadi.
I so jas da procenam??????????????
kakva procenka.
91-92 eskspertska vlada,
92-98 SDSM, без LDP, SP itn....
98-02 DPMNE, DA itn....
02-06 SDSM, LDP itn....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom