Има ли потреба?

• Креатор на темата Креатор на темата Jax Rebel
  • Време на започнување Време на започнување
Време е да се фрлат неколку Нуклеарни Бомби и да се исчистат овие глупостиве што се дешаваат по светов...

Плац на месечината
90 Милиони Евра за една вечер забава
20000 Евра за шише Вино итн.

30% од овие пари да беа уложени у други цели светот ке беше подобро место за живеење, Back to the Primitive за луге како Роман :nerv:

Од кого го купува овој плац.....знам дек пишува "Лунар Ембаси" ама не знам од каде тие сопственици на Месчината???? Да не им била препишана од Господ???? Или некој Марсовец им ја предал во својот тестамент?????:toe::toe::toe:[/quote]

Да и мене ме интересира тоа од кој го купува тој плац кога месечината не е на никој:toe:

http://www.crunchgear.com/2008/11/2...bromovich-buys-100-acres-of-land-on-the-moon/

http://www.esaee.com/news/News/Space/103.html

Еве уште нешто за тоа!!!!!!! А на вториот линк ќе видите дека тој планира и патување на Месечината кое ќе чини цели 150.000.000 фунти!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Замислете само колку луѓе можат да се нахранат и да им се обзбеди кров над глава со овие пари!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.crunchgear.com/2008/11/2...bromovich-buys-100-acres-of-land-on-the-moon/

http://www.esaee.com/news/News/Space/103.html

Еве уште нешто за тоа!!!!!!! А на вториот линк ќе видите дека тој планира и патување на Месечината кое ќе чини цели 150.000.000 фунти!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Замислете само колку луѓе можат да се нахранат и да им се обзбеди кров над глава со овие пари!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

е што ако не и купел плац на месечината, ќе и купел нешто друго со тие пари...мислиш дека би ги дал парите за луѓе на кои им се потребни за да живеат еден пристоен живот, со покрив над глава и барем еден топол оброк на ден :toe:

и шо ако и купил:tapp:да не живеат таму после свадбата?!

Кој идиот и сеа фраер главен со тоа што и купил плац.Постојат милион начии за тоа како би се потршиле парите КОРИСНО!
Ама ај негови пари негови желби нема ја тука што да зборам.

Потреба нема, ама има желба и многу пари за трошење, негови се и шо сака ќе се прави, не верувам гладните во Африка да се приоритет на Роман.

:back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back:Неможам памет, ама наочари сигурно ќе ви поклонам за Нова Година.:back:

А сега одам да ручам бифтек со винце(m) па ќе седнам да ги анализирам постовите на темава за да видам... во чии раце годинава ќe замине, нобеловата награда. :icon_cool

Душо, ја сакаш месечината? Ќе ја добијаш! :back:
Инаку сите можиме да се прајме светци, на негово место да бевме, ќе ги направевме истите постапки, ако не и бетер. Кад се сељо промангупи синдром. :)

Браво за него сеа е најачи фраер у маало:tapp:усул да се немало

:back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back:Неможам памет, ама наочари сигурно ќе ви поклонам за Нова Година.:back:

А сега одам да ручам бифтек со винце(m) па ќе седнам да ги анализирам постовите на темава за да видам... во чии раце годинава ќe замине, нобеловата награда. :icon_cool

Ако треба нека замине во мене, ама те молам образложи!!!!!!!!!

почесто богатите луѓе тоа го прават за да бидат во очите на тие околу нив, воедно и ова со месечинава не е инвестиција или којзнае што, но во секој случај може да се спореди како купување акции.

утре тој тестамент може да го шитне, парите те му ги!

бај д веј, да не какаме пред време и пред 200 години луѓе им се смееле на богатите што купуваат земја од други луѓе кои не се ни правно застапни за таа земја т.е. не се ни законски сопственици а сепак тие луѓе после некое време нивните поколенија им се благодарни за таа земја!

купил и шо за в газ му е ко неможи да онаква таму

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom