Има ли форумот рок на траење?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување

Дали форумот има рок на траење?

• Да!

Гласови: 26 25,5%
  • Не!

Гласови: 76 74,5%

• Вкупно гласачи
    102
Абе за некои теми во форумот што ги има може да бидат досадни и веќе да се исцрпи се што е можно во нив, но се додека има нови откритија вести на било кое поле од технологија па до живот ќе има бензин за форумот да работи.

Лол...луѓево погрешно сватиле или јас имам погрешен видик...јас како што знам, ова ДА е кајгана форум...но...овој форум има категории како За нас, Живот, Македонија и Свет итн....а тие категории имаат...ФОРУМИ :) јас барем мислам тека е така...е сеа тие форуми си имаат теми....

Целиов форум е вечен
Категориите се вечни
Форумите се вечни
Темите...си имаат крај :) за некои не опширни теми, откако ќе се добие посакуваниот одговор (да, има луѓе отвараат теми за да прашаат нешто) темата се заклучува, и ОП во кантааа...епа тие теми немаат живот...
За разлика од тие теми, се темите како Драга кајгана, или Што јадевте сабајле (иако не постувам на таа тема, пошто мислам дека е многу проста, и шо ви е гајле ја што јадам :):) како за билдање на мислења е).....

Така да....како што би кажал еден паметем човек, кој како мал имал двојка математика....Се` е релативно...

форумот како форум нема шанси да исчезне...
се е минливо (мирц, месенџер, пријатели.ком.мк, хи5, хибалкан) , форумите остануваат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom