I'm here without you baby...

• Креатор на темата Креатор на темата Almighty Nane
  • Време на започнување Време на започнување
хех јас ќе напишам на билборд..па за некое време не се чудите ако видите и на вести :)

Се' што ми лежи на душа се кажува на разделбата... ако тогаш му немам се' кажано, зошто после да го барам? Доколку тој ме побара и каже нешто што мене би ме засегнало и отворило некои стари рани можно е да му кажам нешто што можеби порано сум испуштила, но вака не... тој си продолжува по негов, јас по свој пат - да се отвораат стари рани, нема потреба.

Ако не сум кажала тогаш коа требало нема ни отпосле да кажам, освен ако прво не се јави и каже нешто што би ме погодило па ме натерало и јас да кажам што сум чувала во себе долго време.

I'm here without you baby..............but tonight girl it's only you and me. Јака песна мамата.

Ме теши фактот што знам дека од лошо има и полошо ... дека не се омажиле само оние кои не сакале ... дека работите се случиле бидејќи така требало да биде .... дека љубовта не била доволно силна да не спои ... неразбирањето предизвикува разделба :smir:

A thousand lights had made me colder and
I don’t think I can look at this the same
But all the miles had separate
They disappear now when
I’m dreaming of your face ...

I’m here without you baby
but your still on my lonely mind
I think about you baby
and I dream about you all the time
I’m here without you baby
but your still with me in my dreams...

Прекрасна песна навистина :pipi:

некои работи никогаш не се кажуваат

Додека ја слушам песната ми доаѓат илјада работи на памет што би можел да направам за неа, да и кажам на неа но...кога ќе заврши песната повторно си останувам со досадните песимистички мисли како и претходно. Затоа и сега нема да дигнам телефон и да и се јавам. :kesa:

Додека ја слушам песната ми доаѓат илјада работи на памет што би можел да направам за неа, да и кажам на неа но...кога ќе заврши песната повторно си останувам со досадните песимистички мисли како и претходно. Затоа и сега нема да дигнам телефон и да и се јавам. :kesa:
Плус касно е, сигурно спие.

Ако е више крај ако нема шанси за понатаму најдобро е се да му изнакажеш се што ти лежи на душа, а после што ке размислува какви филмчиња ќе си праи ич да не ти е галје. А и ако е крај па и не е едниствен, нема ваљда да се затвориш у соба и постојано да размислуваш за тоа. Терај само напред, а минатото остај го на страна и онака неможе ништо да се смени ;) Храбрите секогаш ги следи среќата :D

A sto koga ti sakas da mu se javis i da mu kazes se sto ti lezi na dusata a toj ne kreva?

Го баталуваш и продолживаш напред
Jas mu kazav se sto mi lezi na dusata preku poraka makar sto ne zasluzuvase ni toa. Inaku bi mu se javila i bi mu kazala se, ne za da se smiram tuku za da mozam da se custvuvam podobro deka nema nisto nerascisteno megu nas.

Jas mu kazav se sto mi lezi na dusata preku poraka makar sto ne zasluzuvase ni toa. Inaku bi mu se javila i bi mu kazala se, ne za da se smiram tuku za da mozam da se custvuvam podobro deka nema nisto nerascisteno megu nas.
Напиши што чувстуваш за него на лист и изгори ќе видиш дека ќе ти помогне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom