Икариам - "Играта на боговите"

Дали е оваа тема на место?

• Вкупно гласачи
    24
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Локација
Skopje
Ајде да видам колку луѓе ја играат оваа игрица па да видиме....

Темава ти е закон..:)..А можам да замислам играта каква е..

Ако он не стави еве јас ќе ставам
ikariam.jpg

еве линк
и да стратегија е....треба малце повеќе време да се разградиш ама вреди....

и еве слика
ikariam.jpg

(мојот град)

Browser game, порано киснев, сега ми скурчи. Имав 3 luxury ресурси, кој ја играл знае што е(3 градови на 3 различни острови :D)

сервер theta, име на градот kazakistan. баги време ја играм и имам 4 градови кој се распоредени на различни острови за грозје, камен и дрво, кристали, сулфур.

town level 24.
немам алианса.

сервер theta, име на градот kazakistan. баги време ја играм и имам 4 градови кој се распоредени на различни острови за грозје, камен и дрво, кристали, сулфур.

town level 24.
немам алианса.

аман бе....јас едвај главниот град ке го правам левел 17, па ти 24 дури си го направил....

И ја сум на Светот Theta и ве поканувам да влезете во FIA-Zeus Warriors Ако сакате и немате алијанса.Ако се собереме поеќе може и алијанса да си напраиме

Иначе ако сакате да контактираме на икариам

име:dead terror
Координати(cords):33:56
име на градче:MACEDONIA

абе интересна работа што правите скоро сите за име на градот ставате име македониа, наместо битола, или скопје.

иначе немам алианса и не мислам да влезам во ниедна доста сила имам за напад одбрана ресурси слично, со моите 4 градови.

абе интересна работа што правите скоро сите за име на градот ставате име македониа, наместо битола, или скопје.

иначе немам алианса и не мислам да влезам во ниедна доста сила имам за напад одбрана ресурси слично, со моите 4 градови.

јас дека сум на почеток, затоа сум во алианса за да ме бранат...иначе и јас после ке се одделувам од нив

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom