Игри што ве заиграле и неможете без нив!

• Креатор на темата Креатор на темата Police
  • Време на започнување Време на започнување
Age Of Empires 2, mislam deka imav 10 god koga ja igrav prv pat, i uste ja igram. Imam internet so LAN vrska i sekoj den igrame so drugarite...

Дефинитивно PES серијалот и Дота

PC

1. Heroes of Might and Magic III

2. Grim Fandango

3. Leisure suite Larry - Love for sail

PS

1. Ace Combat

2. MDK

3. V-Rally

Епа вака:Diablo 2,WarCraft3,StarCraft.Овие три ги имам убедливо играно најдолго време.

od sekogas sum ja igral Counter-Strice so saati go gubam vremeto na igrava a koga ke razmislam so dobivam - nisto, a ne mozam da prestanam imam probano 2 - 3 dena da ne ja igram ama ne biva.

PC

1. Heroes of Might and Magic III

2. Grim Fandango

3. Leisure suite Larry - Love for sail

PS

1. Ace Combat

2. MDK

3. V-Rally
zakon igra. nesto neverojatno .....

ago of empire 2 , PES, indiana jones and the infernal machine, nocturne,blair witch project 1,2,3 , drakan order of the flame ,manager ( od 2001 navaka ),GOTHIC 1,2,3, prince of persia ( site 3 dela ), thief 3 , ......

Mnogu si ja sakam iako e postara Diablo 2, a gi sakam i site delovi na Grand Theft Auto !

Симс дефинитивно.По цели деној можам да играм Симс.И Worms ја играм во последно време.А да,и сите игри со hidden objects,баш ми се интересни тие.

lele nemate pretstava kako mi se igra CABAL ONLINE mi se place akauntot mi se bagosa cim ke se logiram mi se gasi cela igra a da pocnav od pocetok koj ke levelira pak aj u tiiiiiiiittt...:zid: :love3: CABAL

CS i CABAL ONLINE mozebi cabal online ne ja znaete no igrata e top

The Elder Scrolls IV Oblivion, and nothing else matters....

Хм...има повеќе.
Али оние шо ми се увек инсталирани се Age of Empires, Cossacs и GTA:Vice City & GTA:San Andreas.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom