Играте WoW (World of Warcraft)?

• Креатор на темата Креатор на темата M@STER
  • Време на започнување Време на започнување
Sega go procitav najgolemiot del od forumot za WoW i se isnacitav sekakvi gluposti. Prvo legalno si e legalno = best. private = fun. Najdobrata igra na cel svet(dokaz ja igraaat 11 milioni), i ako iskoci nekoja nova taa pak ce bide od blizzarad(povrzana so warcraft). Treto najbrza lvl 70 e od milenium francuzki guild za 28 casa http://youtube.com/watch?v=otSAw_8lPlQ. Da ne se lazeme za 2casa, za 10 casa i sl. treba vreme i vreme da se ding od lvl1 do lvl70 so 5 casa dnevno bez zezanje min 20 dena(ako se znaat q). Opsto ja igraat sekakvi i od sekade pocnuvajkji od mali deca pa se do starci so po 60 god i celi famili(ligrav so takvi), nekoi premnogu ja svacaat seriozno. ja se otkazav on nea zosto mnogu vreme gubev, ali zabavata e nenormalna i uste ja smetam za best game. tie sto velat deka e glupa se polni so predrasudi, neka probaat pa neka vidat (ne postoi nisto glupo se si ima svoja ubavina na svoj nacin). mal tip nema vrska koja klasa si najbitna e opremata i teamplay. ja igrav troll shaman Rikidog lvl70 balnazar server guild SMFU(sickmotherfuckersunited) prosecen crit so healot mi bese 5k max 8k i tolku za mene(kako star pro igrac). ja igrav 3 meseci, mozebi nekogas pak.globalno int e da citas sekakvi raboti xD. Everything has own beauty

Сега го видов форумот и баш ме интересира што ви е толку интересма играва? Сите што ги знам што ја пробале многу се заразени. Ја немам до сега пробано. Дајте кажете некоја добра причина. Што е толку посебно кај оваа игра?

Како прво дружбата,не играат секакви,играат луѓе кои со нив можеш да се спријателиш и секако добар муабет да сврзеш,исто така и добри играчи се...втора работа мислам дека самиот изглед на играта те влече...прво графиката и што уште не...ја сум пробал се и сум оставил али WoW не планирам да ја оставам у скоро време.Нормално си имам мера по едно 2 саата на ден сега ми е доста...70 левел сум и доста нет френдс запознав преку WoW преку кој ме научија на секоја можна "цака" во играта.толку од мене,поздрав!

more swifti aman be coek gleam si dosol 130ti lv na CO kazi ime od charot i server no posto e temava za WoW kazi kako si nareden da vidime ...

Zyon напиша:
Tocno,i ilidan frla tier 6 itemi...no toj nemozi da bide otepan :P

kolku ste znaci tapanari...ako ne mozhe da bide utepam sho majka bara da e tamu kaj shto e?
za da se stigne do kaj nego teoretski ti trebaat 2-3 meseca hard core grindanje na instanci, samo vo karazhan te chekaat eden mesec ko nishto, (kako guild zboram) pa posle ti se otvara Serpentine, pa Eye, pa tek na kraj Black Temple....igrata e izlezena na 16ti januari, pa daj kazi mi ti koj e toj majchin guild shto se atuniral za black temple i ne uspeal da go utepa pa ti kazale tebe deka ne mozhel da se tepa tipot?

rymz напиша:
kolku ste znaci tapanari...ako ne mozhe da bide utepam sho majka bara da e tamu kaj shto e?

Ja ne rekov toj deka stoe tamu bez vrska ^^,kako sto rekov nemoze da bide otepan,koga ke bide toj na 80% hp bega i za 5 min se vrajka,a za tie 5 min se otvara 1 vrata kade sto ima kovceg i se lutuva,posle koga ke se vrati toj go ubiva cel raid.

samo deka ti ne si go ubil, ne znaci deka ne se ubiva...l2p

hehe.....epa ok cim velis moz da mozi da se otepa :P

rymz напиша:

Јас не сум некој играч опасен, брат ми е 70 Rogue имаше пред то и Priest 60. Како шо ми кажа тој Илидан моментално на 70 левел е невозможно да се отепа, тестиран е од гејммастери со најака опрема и незнам до колку проценти е донесен. За играта е предвидено да има уште многу продолженија и се претпоставува дека Илидан ќе се паѓа некаде на 90 левел. Имаат планирано од Близард продолженија кои нормално нема да ги извадат наеднаш, вака е поисплатливо.

Иначе јас сум моментално 40 левел Dwarf Hunter на Европски сервер Spinebreaker, карактерот ми се вика Babamulon. Не се замарам многу не брзам да кренам левел пошто го немам продолжението. Не ми се дават некако пари и башка во Софија не можев да го најдам се продаде во првите 2-3 сати :). Брат ми имаше среќа од гилдот му ја купија некој хрвати играта, најверојатно луѓето земаат огромни плати.

П.С. Сите шо сте алијанса на Spinebreaker пишете помагам шо можам, ќеф ми е со наши луѓе ми сигра.

Abe a da znae nekoj makedonec sto imal blisku do full tier 3 oprema bilo koja klasa ili neka dade link na forumov.Jas imam paladin 70 i rogue 64 od koj rogueot e kupen so drugar i mi trebase 1200g za da mu ja vratam opremata a sega gledam deka toa bilo za dzabe.Imase full tier1 i 3 dela od tier 2.I MC & AQ,bwl i drugi delovi.Togas takva oprema nemase i se palev sega za dzabe sum grindal 1200gold.

Се поправам за погоре напишаниот пост, значи Илидан се паѓа на 70-ти левел, многу е тешко ама се паѓа со некој сериозен гилд.

Значи јас го помешав со Артас, значи Артас кој моментално го нема на играта се планира да се паѓа на 90-ти левел. Хехе значи по неколку години ќе биди та работа.

Sindikat напиша:
Се поправам за погоре напишаниот пост, значи Илидан се паѓа на 70-ти левел, многу е тешко ама се паѓа со некој сериозен гилд.

Значи јас го помешав со Артас, значи Артас кој моментално го нема на играта се планира да се паѓа на 90-ти левел. Хехе значи по неколку години ќе биди та работа.

ah be deca :):) sedete mirni i citajte sho vi pishvua chicho rymz :):) pagja Ilidan, samo teoretski ne e vozmozhno vo ovaa faza da se butne, deka realno ni 2 meseca ne pominaa, lugje ushte ne pominale prethodnite instanci pa da se opremat soodvetno

pa ja igram WOW burning crusade ( ja naracav od amerika ) inace sum 22 human warrior . ako e nekoj zainteresiran za istanci neka mi javi pod nick FELADROLDE .
pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :zlo:
na server skullcruisher

pa ajde ke vidime za ilidan,uste negovata instanca ne e dovrsena,mislam deka bi trebalo da bide pustena so sledniot patch.

rymz напиша:
lele druze da ti kazam kako sto sigurno imas procitano pogore deka dosea nekoj nema dotamu stignato odnosno mn e tesko i nema nacin da se ubie koga go nosis na 50% engergija si zaminuva samo da go doneses do tamu e druga rabota pa osven ako ne se najacas da mozis na eden udar da skinis 50% od silata(500,000 hp) ne kazuvaj i pojdi na stranata i citaj

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom