Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
HelionPrime напиша:Za pocetnicite koja rasa za koja klasa
(So crveno se klasite koi se najpreporacani za rasata)
Alliance
-Night Elf:Warrior,Druid,Hunter
-Dwarf:Warrior,Hunter
-Human:Warrior,Paladin,Rogue,Hunter,Mage,Warlock,Priest
(Human se univerzalni site klasi se dobri kaj niv no ovie se podobri)
-Gnome:Mage,Warrior,Rogue
Horde
-Orc:Warlock,Warrior
-Troll:Priest,Hunter
-Tauren:Warrior,Shaman,Druid
-Undead:Rogue,Priest
Sledete go ova i vi vetuvam ke bidete mn jaki![]()
јас не велам дека не чини, туку како е според играта ( ако ме разбираш ), напишав дека во Cinematics во играта, може да се видат правилните раси, со нивните одредени класи.Morbidnio напиша:ejjj undead Warlock ne cini ne kazuj grim
krusha03 напиша:Dwarf Hunter FTW!
Него шала на страна искрено едно уште не ми е јасно, иако во Wow пред BC најјаки range оружја беа еден crossbow со 3.40АS и нормално лакот рокделар, сепак dwarf имаат +5 skill со пушки и stoneform (имун на отрови, болести и плус 10% армор), а NE +1% dodge и shadowmeld што и не е нешто ефективен стелт како на роуговите. И за PVP и за PVE stoneform > shadowmeld. Јас искрено би играл и играм dwarf hunter, па само гелдај го филмчето одпочеток онака побелен, замрзнат хантерот се шета сам по снежнана планина само со својата верна мечка и пушка... колку е само позакон од тоа педерите NE.
BTW Human немаат хантери
Sephiroth напиша:Хмм чудно, и јас мислам дека хјуманот немаа хантери, освен ако не им стаиле у TBC пошо сеуште не сум надградил (но кеш амиго)