Играње

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Клалсични и латиноамерикански танци...Тоа е секси, прилично мнооогу секси...се додека нема мажот деколте,многу турн оф момент.

Не научив да одам како што треба во животов, за играње муабет не правам.

Не сум ни пробала да играм (можда сум неоткриен потенцијал:nesum:...али така и нека остане:icon_lol:) а, за "играње" у кревет поплаку не сум добила:ne_zboram
Thus, повезност..нема.:pipi:

hehe interesna temava :D e pa mene pred nekoe vreme dna postara zena t.e. prijatelka na majka mi me prasa dali de4ko mi ubo igra... jas se izna4udiv so e rabotata i posle mi kaza deka tie maski so ne igra i sonemat kjef za igranje ne znat ubo da se ponasat so 4upe :) i zamislete so de4koto bevme na svadba i ko go vidov deka poooojma nema od igranje... po 3 dena mu se skarav... ama ne oti ne znaese da igra tuku stvarno ne znaj da se ponasa :D

BTW sojmate ozbilno tolku protiv bitolskite pufli?
pa dimi site vikat deka vo bt ima najubaj 4upina ?:D:P

видов пост кај шо пише дека ако машко убоо игра е педер? абе де бе :pos2:
само педерите ли играат убаво?

видов пост кај шо пише дека ако машко убоо игра е педер? абе де бе :pos2:
само педерите ли играат убаво?

koj ja kaza ta glupost neka odi neka se frli ako saka od balkun ako saka v reka... sigurno e deka ne e to4no to...

Машко што добро игра за мене е најсекси ствар.Како што кажа и Вештица,латино танците се празник за очи ако мажот добро се снаоѓа.
Штета,мојот кога ќе почне да игра се празни местото а јас стојам запрепастена во место,иако тоа се случува еднаш годишно.Мислам дека се ретки тие мажи што денсаат како Сакис:vozbud:

Маж што добро денса може да ме освои веднаш. Значи, не гејовидно играње, туку, одржано, со ритам, и добра координација.
Во принцип, да, маж кој знае да ме придвижи на подиум, верувам дека и во кревет може:)

Ауу колку сакам машко што знае добро да меша со колковите, да го врти газето... ммм, колку привлекува тоа...Али за жал до сега ниту еден не ми се погоди добар во ова :(

Мислам дека има делумна поврзаност на начинот на танцување со тоа каква е девојката во кревет ... но сепак мислам дека најмногу зависи од нејзината возраст, карактер, воспитување и комплекси, секако страста-попаленоста и најмногу партнерот со кој е и колку време се заедно

За мажите незнам - бидејќи повеќето мажи кои ги познавам се трупови за играње ... а за во кревет - незнам - не сум ги пробала

Мислам дека заради играњето и минатиот пат си фатив девојка, и дури сега гледам во некој од постовите дека женските се палат на ова нешто :raz: али ипак...dancing didn't get me laid.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom