Играње

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Играњето знае да биде многу секси, ми текнува една кога ме фалеше - he is a really good dancer- има ли вистина во поврзувањето помеѓу добро играње и добро лежење.. Велат добар играч добар секс..
Мислам дека девојките го запазуваат ова посебно, дали е причината во самата перспектива, кога го гледаат па онака си велат, штом вака игра, којзнае како би ме решил мене..
Играта, да за мене е многу важна. Бев мрзелив на времето, не обрнував внимание повеќе сакав девојката да ми игра околу мене, моето учество во забавите го ограничував кон пеењето..
Но научив неколку движења и мислам дека играњето има огромна улога какко кај запознавање на нови девојки, така и носење радост кај љубената.
Колку играте, се водите ли од интереси или е играње за играње, ви ласка ли кога некој ќе каже дека сте добри, колку пичиња имате сќарено само од добра игра..

Ортаче ти си махер и очекувам од тебе да се изнапишеш на темава:)

Дај бе немој со такви анти пропагандни написи, јас сум дрво за играње не да немам осет за ритам чудо едно

da , da i jas taka sum slushnala za maskite koj dobro igra - dobro mesha u krevet :baeh: kakva propaganda be ziva istina e :icon_lol:

ехееееееееееееееееееееееееееееееее
Мене сите ми викаат дека многу убаво сум играл, а секогаш добивам некои лоши комплиметни за во кревет. Ама со ова сега знаам дека грешката не била во мене туку во Битолските Пуфли :)

JuveFan напиша:
Мене сите ми викаат дека многу убаво сум играл, а секогаш добивам некои лоши комплиметни за во кревет. Ама со ова сега знаам дека грешката не била во мене туку во Битолските Пуфли :)

лЕле брат,имам приметено во секој,ама во секој пост ги споменуваш Битолските пуфли...Toлку си против,имаш трауми од нив,или заљубен си во некоја пуфла...Стварно не знам што е,ама на секој втор пост ги има...Олади малце:smir:и нема љутиш:zver:

JuveFan напиша:

А можеби е до тебе грешката ? :wink:

АуРоРа напиша:
лЕле брат,имам приметено во секој,ама во секој пост ги споменуваш Битолските пуфли...Toлку си против,имаш трауми од нив,или заљубен си во некоја пуфла...Стварно не знам што е,ама на секој втор пост ги има...Олади малце:smir:и нема љутиш:zver:
Да ти кажам право многу сум заљубен во нив, не знам како ќе живеам без нив :)

JeCILaDy напиша:
А можеби е до тебе грешката ? :wink:

Не можи да е до мене грешката кога сите викаат дека ако убаво денсаш убаво знаеш да постапиш и во кревет, а јас сум најдобар во плесање од мојата улица така да види ти сега :) Имам пофалница и од шанкерката во Расчекор дека убаво играм:helou:

JuveFan напиша:
Не можи да е до мене грешката кога сите викаат дека ако убаво денсаш убаво знаеш да постапиш и во кревет, а јас сум најдобар во плесање од мојата улица така да види ти сега :) Имам пофалница и од шанкерката во Расчекор дека убаво играм:helou:

Уште си стојам на моето, ај една ќе ти рече дека не си добар в кревет, ама сите што си ги легнал ? :toe:

JeCILaDy напиша:
Уште си стојам на моето, ај една ќе ти рече дека не си добар в кревет, ама сите што си ги легнал ? :toe:

Јас никаде не спомнав дека сите ми го велат тоа дека сум во кревет лош и плус не беше тоа толку брутално лош (да не навлегувам). Ако сакаш можам да ти докажам за тоа како игра, и ондак ако стоиш на тоа дека "ако убаво играте добри сте во кревет" ќе одлучиш каков сум во кревет. Во најлош миг уште ако не веруваш можам да ти пратам снимка во кревет каде што сум со некоја

Па зошто да не добар лап-денс знае многу врати да отвори.
Женска што незнае тоа да го направи треба да се научи, за да биде составен дел од нејзиниот живот.

Глупости, претпоставувам. Мажите во глобала се лоши денсери. Има и исклучоци нели, ама повеќето немаат некое големо чувство за ритам и не се многу добри за оваа работа. Значи ли тоа дека повеќето мажи се лоши во кревет?! :) Не дај боже. :pos:

ic , ama Ic ne se palam musko koga igra! poodvratno od toa nema!!:nenene:

IVA_SKORPIJA напиша:
ic , ama Ic ne se palam musko koga igra! poodvratno od toa nema!!:nenene:
Зошто одвратно, каде го гледаш тоа, мислиш дека мажите незнаат да мешаат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom