Па да речеме дека е успешно. Но се што е претерано не е убаво. Така да и претераното ставање на игнор, ќе предизвика личноста да укопча дека и не сме заинтересирани уопште. Интересно е она ладно-топлоТоа многу збунува и пали
![]()
Се согласувам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па да речеме дека е успешно. Но се што е претерано не е убаво. Така да и претераното ставање на игнор, ќе предизвика личноста да укопча дека и не сме заинтересирани уопште. Интересно е она ладно-топлоТоа многу збунува и пали
![]()
Najtesko mi e da ja ignoriram , a da sum jako vljuben vo nea ... Nekako tesko mi uspeva , se predavam posle 10h ignoriranje![]()
Znaeme ubavo deka postoi ljubov , no koga ima sitni kavgicki od ljutina znaeme da se izzignorirame , dok izladime gospogice SanshajnА дали знае дека ја сакаш? Како се однесува таа со тебе? За игнорирање мора да постои причина.
Znaeme ubavo deka postoi ljubov , no koga ima sitni kavgicki od ljutina znaeme da se izzignorirame , dok izladime gospogice Sanshajn![]()