- Член од
- 13 март 2009
- Мислења
- 25
- Поени од реакции
- 4
:pos2:
сејмИпак би ја плеснал.. :pusk:
е тоа да х)Абе разбрав некоја од жири се соблакла нагоре цели си ги покажала.. Да нее ова или како ида е поставете видео ако има .. Сум пропуштил голема работа:kesa:
Да да таа бугарката што се сликала за плејбој сања васи(така некако) се кладеше за една песна дека не може никој добро да ја отпее дојде една и ја закопа и мораше сепак.Абе разбрав некоја од жири се соблакла нагоре цели си ги покажала.. Да нее ова или како ида е поставете видео ако има .. Сум пропуштил голема работа:kesa:
______________е тоа да х)
една плавуша што гостуваше во жирито
хахаха
_________________Да да таа бугарката што се сликала за плејбој сања васи(така некако) се кладеше за една песна дека не може никој добро да ја отпее дојде една и ја закопа и мораше сепак.
Имаш на нет сигурно ќе најдеш на youtube.
хахаха ...
Koja e таа од Кавадарци?Вистина е тоа, јас сум од Кавадарци и имаше многу муабети тогаш за неа. Ја знам и жената со која била. Инаку тоа беше пред 4-5 години, таа тогаш имаше настап во Неготино во дискотеката Хавана, а оваа од Кавадарци девојката и беше како менаџер за Македонија Инаку девојката од Кавадарци е како машко, со машка фризура и однесување:pos2: