идол - марија од жири ЛОЛ!

Член од
23 ноември 2008
Мислења
302
Поени од реакции
10
Абе разбрав некоја од жири се соблакла нагоре цели си ги покажала.. Да нее ова или како ида е поставете видео ако има .. Сум пропуштил голема работа:kesa:

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Мене ми е секси девојкава :) Мала е и има малку повеќе од уста ама слатка е!

Член од
13 март 2009
Мислења
25
Поени од реакции
4
Абе разбрав некоја од жири се соблакла нагоре цели си ги покажала.. Да нее ова или како ида е поставете видео ако има .. Сум пропуштил голема работа:kesa:
е тоа да х)
една плавуша што гостуваше во жирито
хахаха

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Да да таа бугарката што се сликала за плејбој сања васи(така некако) се кладеше за една песна дека не може никој добро да ја отпее дојде една и ја закопа и мораше сепак.
Имаш на нет сигурно ќе најдеш на youtube.

Член од
23 ноември 2008
Мислења
302
Поени од реакции
10
е тоа да х)
една плавуша што гостуваше во жирито
хахаха

Да да таа бугарката што се сликала за плејбој сања васи(така некако) се кладеше за една песна дека не може никој добро да ја отпее дојде една и ја закопа и мораше сепак.
Имаш на нет сигурно ќе најдеш на youtube.

Абе луге дајте видео да видам :kesa:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.223
Поени од реакции
952

Еве ја Марија и нејзиниот маж, како се однесуваат кога ќе почнат да ги бркаат папараци :)

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Вистина е тоа, јас сум од Кавадарци и имаше многу муабети тогаш за неа. Ја знам и жената со која била. Инаку тоа беше пред 4-5 години, таа тогаш имаше настап во Неготино во дискотеката Хавана, а оваа од Кавадарци девојката и беше како менаџер за Македонија :) Инаку девојката од Кавадарци е како машко, со машка фризура и однесување:pos2:
Koja e таа од Кавадарци?

Alek_Sk

If you wanna learn something, bring your mothers!
Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18
Ovaa go zima kako baba vnuce :) na mikrofon mislam. Videte mu na maz i bugarski kaput :) Ali vozi S klasa, samo sto e na bugarski tablici :)

Kajgana Shop

На врв Bottom