И во ЕУ се пука на избори!

• Креатор на темата Креатор на темата saso82
  • Време на започнување Време на започнување
Некој аљбански емигрант е биден, сеа од амбасадата ми кажаа.

Па кој смее да рече нешто на земја членка на ЕУ.Се е јасно како бел ден!Ќе викаат на нас,а ние како обично ќе си ќутиме:toe:

Па кој смее да рече нешто на земја членка на ЕУ.Се е јасно како бел ден!Ќе викаат на нас,а ние како обично ќе си ќутиме:toe:
Па ти сеа дозна? Нормално увек нас не газа зашто ќутимо!

народната поговорка вели вака:
Не ме глеј шо прам, тук слушни шо ти велам !
Па ние несме влегле во европа и нема што да коментираме за случувањето кај нив, тоа е нивен проблем, тие ке си го решат и без нас,дајте да го решиме ние нашиов проблем што го имаме дома, остајтеги тугите гајлиња ............

тие се културни сигурно свадба имало немојте така за нив.:pos2::pos2::pos2:

под хитно оли рен ,солана и овој фуере во португалија да ги смират страстите:vozbud:

народната поговорка вели вака:
Не ме глеј шо прам, тук слушни шо ти велам !
Така вика попо а кога попо вика така тогаш Европејците можат да кажат што сакат и да праат што сакаат, тие се Европејци :)

Така вика попо а кога попо вика така тогаш Европејците можат да кажат што сакат и да праат што сакаат, тие се Европејци :)

мравка... не е битно кој вика така, дали попот или клисарот, битно ние околу тоа прашање сме немокни и можеме само да лаеме, и да ја заглавиме работата повеке............

мравка... не е битно кој вика така, дали попот или клисарот, битно ние околу тоа прашање сме немокни и можеме само да лаеме, и да ја заглавиме работата повеке............
Е како не е битно, ај некој наш политичар нека каже така дали тоа ќе го прифатат Европејците?

Гаран било млако, а да им пратиме неколку комаданти од кај нас па да видат како се тоа прави про профи, профи.

го чекаме солана за изјава а и американскиот амбасадор во португалија.:pos2::pos2:

Се се плаќа , се се враќа ... нека видат на кое ниво се и тие. Доста само нас не нагрдуваат, можат за малиот прст да ни се фатат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom