И после Охриѓаните не чинеле:)

• Креатор на темата Креатор на темата KIFFLA
  • Време на започнување Време на започнување
Охридски таксисти.......

...

Се мислам 10 мин како да ги опишам...џабе...

". „ Добро утро, комшивке. Стигнавте?". „Да комши, стигнавме....". Море да дајт господ до утре патлиџаните да не ти стигнет шо ги теглиш дур од Велес. Дан ви залетвет овие нашиве. И како да не се нервирам. Ќе се искинам. Е ова смрдлава шо дојде сега од Велес имат приватна фирма, вошкосана е од пари, а многу и биле 70 денари за кило охридски најубав патлиџан.

оваа боље и од баба ми колне!!!!!!

Охридски таксисти.......

...

хаха точно е...секој синоним и компарација за охридските таксисти е невреден и недоволно добар за да ги објасни
Иначе алал да му е на изнервираниот автор:smeshko:

Влагам у продавница (онаа од ептен малине во чаршија шо се) и земам сок и чекам ред. После мене влага една Кинезќиња, Јапонка или шо и да е и зема и таа нешо и застанува во ред. Јас си наплаќам и си викам да почекај види шо ке бидне со незе. И женскава нешо се замисли и му вика - Bubble gum? И продавачов (онака 30 години) почна да вика гласно - Ноу, ноу НЕМЕТ, НЕМЕТ! (демек ако погласно викне ке го разбере) Викам ај помогни гостинка е во земјава. Му објаснив на чоекот, даде што даде и си излага девојкава. И ми се врти чоекот и ме прашува - Абе ти од кај разбираш Кинески? Јас си се свртив, не му одговорив и си излегов.

од сево ова Цацко, Миле паника и Тошо малерот можат да направат добри скечеви на К-15 :olee::poss::pos:

Охридски таксисти.......

...

Па многу едноставно...
луѓе шо знаат како се прават пари:smir:

(има некои шо исполнуваат и музички желби..

БЕСПЛАТНО)

и сеа пак ко лани....

...АК НЕ ВИ ЧИНИТ, НЕ ИДАЈТЕ!!!!! :icon_lol:

Си ја паркира туристот колата пред една куќа во Охрид, а од прозорот, една бабичка се дере:
- „Синко, кревет...“, а тој и одговара: - „Не фала, имам апартман".
- „Ама синко, кревет!“ но тој пак со своето: - „Ви реков, не фала, имам апартман.“

И така човеков отишол да прошета, се враќа и гледа ја нема колата. Се чуди што се случило, а бабичката му вели: - „Ама синко ти реков кревет,...ги кревет со пајакон!“

:pos::pos::pos::pos::pos: Лудница 10 мин. се смеам ко луд :pos2::pos2:

Ѕвероиј!
Ароганција до коска!

Од мал сакав да бидам охриѓаец, ама џабе. Со сила убајна не бидуват! :(

едит: Старо било.

во гените е то...немојш со сила да зборвиш охридски...скопски мојш ама охридски немојш...такви зборој имат...:)

алал да му е на дечково пошо после некој испад (најчесто од скопјани xD ) ти ида вака да добиеш испад...па и на интернет да го закачиш

Ова ми се случи во Пештани.
Влегувам ви локална продавничка и една жена прашва колку се смоките и еве и ја ориѓанката
,,Госпоѓо вие писмена сте? Ете ви пишува доле, писмена сте или не сте? ``
По три дена влегувам и нејзината комшика го оставила малку отворен веројатно пошто не ни може убаво да се затвори и ете ја оваа ,,На крај на месец ќе ти донесам сметката за струја да платиш ``
Бог да чува народ

Убо ти рекла, 10 денари се смоките сегде!:back:

На темава се насмеав повеќе одколку на темите во хумор. Треба и оваа да оди таму. хехехе:pos2:

Убо ти рекла, 10 денари се смоките сегде!:back:
Да бе.. на едно место беа 12.. а на едно 8 ( зборам за оние стандарднине, т.е. стоби флипс :D:vozbud: )

Не се сегде у Охрид има и за 15.

арогантен , поарогантен , најарогантен, Охриѓанец :)

То ти зависит од профитот. Колку профит прајт продавницата.

:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom