Hurts

• Креатор на темата Креатор на темата Ch_girl
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 август 2010
Мислења
149
Поени од реакции
16
Прочепкав низ форумов, но не најдов тема за нив и баш се зачудив.

Hurts - Theo Hutchcraft (24)-вокал и Adam Anderson (26)-клавијатури, се дефинитивно најновото, најбараното и најпродаваното музичко чудо на 2010 година. Ова манчестерско дуо од првото свое појавување на музичката сцена, претставува, спрема зборовите на многу музички критичари, а што е уште по важно спрема рекордниот број на фанови во многу кусо време, најдоброто нешто што се појавило на музичката сцена во 2010-та година. Се започува со поставувањето на нивниот нискобуџетен спот (20 фунти) за песната Wonderful Life на Youtube, 17 милиони прегледи на спотот е дефинитивен доказ дека приказната започнува.
_46844760_hurts_512288.jpg

.
.
.

Мене лично момциве ми се одлични. Имаат некој свој специфичен стил на облекување, што ги прави некако, хмм...секси:) Тео(вокалот) плени со харизма и шарм.
Ми оставија впечаток уште прв пат кога го слушнав синглот Wonderful life, и така почна се:) Албумот севкупно им е фантастичен, посебно сум заразена со Sunday, Stay, Better than love, Illuminated...секоја од нив со своја приказна.

И што е најбитно доаѓаат кај нас на 26 Мај, на Скопје Гори...баш ќе гори:ojea:

Да не испаднам хејтер овдека ама не ме бендисвет...:toe:

Вокалот е хомо? :D

Ова видео е 20 фунти? Не ме зезај.

Незнам за вокалот, не сум го пробала (ама не ќе да е):icon_razz

Иначе ова е првичното видео

Stay е најубава песна во свет. Конечно најдов друштво за да одам на Скопје гори и ме обавестија дека најверојатно ќе се поклопува со апсолвентската вечер :( Баксуз.

Цел албум им е masterpiece. Многу сакам да одам на Скопје гори заради нив, ама неам друштво. Кој знае, може и сама да отидам. Вакво нешто не се пропушта.

од каде сега вокалот хомо? го фатиле папараци на дело или некој си измислил?

леле не ме разочарувајте...

Не знам за вас ама мене ми се авангард, музиката им е меланхолична и мрачна ама истовремено многу силна.
И..не знам зошто ама одсекогаш ме привлекувале вакви типови како овој, абе со поглед те соблекува..:D
особено во видеово
:drk:

п.с. информација, типацов иде со Дита Вон Тис :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom