- Член од
- 3 март 2008
- Мислења
- 4
- Поени од реакции
- 0
imam 70 orc hunter na Stormscale name Doomcrusher .... za jacinata no comment 1.2k normal crit . Aimshot 4-5 k crit Arcaneshot okolu 1k+ a multi 1.5+
... Epa vaka ..ako si na bestmastery toj slobodno moze da te napadne tebe a petot sto ce prae ??? ce sedi i ce gleda ?? Stun... 500-600 damage ... immune to fear... Sto sakas pojce ?Вака сега секој паметен играч (не зборам за NPC туку за тепање PVP) нема да го нападне моето милениче туку мене, така да survival ми треба за да можам да издржам ќотек, полесно да можам да избегам од melee и во краен случај кога тоа не е возможно да се подобрам во melee борба. Значи мене тој build ми беше за PVP не PVE. Последната магија од survival талентите може добро да ми се најде за WSG, да го утепам/успорам носачот на знамето. BM воопшто не користам зашто јас миленичето го користам само за да ми држи agro, а не и некој сериозен напаѓач. Може тоа е погрешно ама секој има различен стил на играње и различно размислува. Изгледа јас имам неконвенционален пристап кон играњето на хантерот, а јас на почетокот го земав него бидејќи сум страсен FPS играч и он имаше пушка, да ми стават нишан се хедови ќе делам, ќе беше 1 shot 1 kill
ВТФ??? БМ за Пве а сурв/марк за ПвП:salut:...Сеа као што стојат работиве на вотлк сурв/марк е за ПвЕ а БМ не ја бива... само за левелирање е добраСпоред мене,за ПвЕ би го ставил на БМ ,а за ПВП пола сурвивле , а пола маркманшип! :helou: