Hunter

Член од
3 март 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
imam 70 orc hunter na Stormscale name Doomcrusher .... za jacinata no comment 1.2k normal crit . Aimshot 4-5 k crit Arcaneshot okolu 1k+ a multi 1.5+

Член од
20 март 2008
Мислења
694
Поени од реакции
414
Вака сега секој паметен играч (не зборам за NPC туку за тепање PVP) нема да го нападне моето милениче туку мене, така да survival ми треба за да можам да издржам ќотек, полесно да можам да избегам од melee и во краен случај кога тоа не е возможно да се подобрам во melee борба. Значи мене тој build ми беше за PVP не PVE. Последната магија од survival талентите може добро да ми се најде за WSG, да го утепам/успорам носачот на знамето. BM воопшто не користам зашто јас миленичето го користам само за да ми држи agro, а не и некој сериозен напаѓач. Може тоа е погрешно ама секој има различен стил на играње и различно размислува. Изгледа јас имам неконвенционален пристап кон играњето на хантерот, а јас на почетокот го земав него бидејќи сум страсен FPS играч и он имаше пушка, да ми стават нишан се хедови ќе делам, ќе беше 1 shot 1 kill:pos:
... Epa vaka ..ako si na bestmastery toj slobodno moze da te napadne tebe a petot sto ce prae ??? ce sedi i ce gleda ?? Stun... 500-600 damage ... immune to fear... Sto sakas pojce ?

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Според мене,за ПвЕ би го ставил на БМ ,а за ПВП пола сурвивле , а пола маркманшип! :helou:

Член од
20 март 2008
Мислења
694
Поени од реакции
414
Ja imam hunter 72 i mi bese BM uste od level 10 ... arno ama so noviot patch BM hunter se sranje taka da se staviv Survival ... Jas mislam deka survival e najdobro i za PvP i za Pve ...

Член од
13 април 2009
Мислења
113
Поени од реакции
2
Според мене,за ПвЕ би го ставил на БМ ,а за ПВП пола сурвивле , а пола маркманшип! :helou:
ВТФ??? БМ за Пве а сурв/марк за ПвП:salut:...Сеа као што стојат работиве на вотлк сурв/марк е за ПвЕ а БМ не ја бива... само за левелирање е добра

Член од
6 јуни 2010
Мислења
119
Поени од реакции
3
долго време имам играно хантер и се разбирам... најдобра комбинација е ММ д крај и пола сурвивал.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.558
Поени од реакции
4.492
Хантерот некако несфатлив ми е...тешко ми иде да го научам

Kajgana Shop

На врв Bottom