Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И? Ќарот од ова кај е? Можда сум малце јас лично за нигде, ама ова ми е тотален промашај. Шо кур ќар од сето ова?
можеби таа е мало курвиче, ама типот е толку очаен затоа што тоа мало курвиче му раскинало по смс пред 4 дена.тој е толку разочаран поради тој факт што отворил веб страна со нејзини слики...леле мене вака, па ќе го тужам и ќе му пратам некој убаво да го претепа, не само што ќе му раскинамаман ја отековте
ко којзнае кој да се сликал само на мсн за тоа зборат
некое мало курвиче се соблекло и сеа детска радост бре
за жена да си ја земете дома:pusk:
можеби таа е мало курвиче, ама типот е толку очаен затоа што тоа мало курвиче му раскинало по смс пред 4 дена.тој е толку разочаран поради тој факт што отворил веб страна со нејзини слики...леле мене вака, па ќе го тужам и ќе му пратам некој убаво да го претепа, не само што ќе му раскинам![]()
За тоа време што ќе се ебавате со препраќање линкови и чекање да ви се отворат сликите, ќе си симнете некој асален порнич од нет.:wink:
За тоа време што ќе се ебавате со препраќање линкови и чекање да ви се отворат сликите, ќе си симнете некој асален порнич од нет.:wink: