http://www.a1.com.mk полна со тројанци

• Креатор на темата Креатор на темата astrion
  • Време на започнување Време на започнување
Проблемот е до Аваст и немојте да го фалите многу бидејќи е бесплатен. Бесплатен значи дека има многу грешки зошто никој без пари нема да ти направи перфектен антивирус. За разлика од него оние најдобрите не го детектираат како вирус, бидејќи е сосема не опасен дури и да содржи таков сличен код. Има цели тимови кои работат на антивирусите кои се плаќаат од корисниците и мора да добијат соодветна услуга за да истите го задржат местото најдобри.

Аваст има тим од луѓе кои работат хонорарно и најчесто тие немаат пари да инвестираат во кодови кои ги имаат платените, па затоа и прави грешки често за многу без опасни програми.

проблемот не е до аваст, проблемот е до нас што користиме cracked антивируси :). Има голема разлика од легален антивирус до cracked верзија.:vozbud:

Па добро помислил дека ако е кракувана верзијата не работи како што треба во тој случај никој не би користел кракувана верзија.

pa mozebi ne znae da ja otkodira xD :jaj:

луге имам АВГ 8 антивирус и стално ја посетувам страната на а1 и сосема сум безбеден ...:baeh:

луге имам АВГ 8 антивирус и стално ја посетувам страната на а1 и сосема сум безбеден ...:baeh:

Одкај заклучи дека си безбеден, жити се ? де помогни ни и нам и ние да заклучиме...

абе како да знам дали има требе да ја скенирам стр. или сам требе антивирусот да го најде вирусот ако има :kafe: зошто имам авира а од вируси веќе ми пукна филмот зошто 5/6 пати го форматирам компјутерот:nesum:

јас имам нод 32 и спајбот ми помага малку и немам никакви проблеми ни со а1 ни со било шо
а и компјутероит не ми е форматиран 1`година а работи исто како коа беше нов:toe:

абе како да знам дали има требе да ја скенирам стр. или сам требе антивирусот да го најде вирусот ако има :kafe: зошто имам авира а од вируси веќе ми пукна филмот зошто 5/6 пати го форматирам компјутерот:nesum:

Па еве ти го одговорот бе брат, фрли таа авирата, стави некој поздрав антивирус и VOILA :)

Кој има Аваст слободно нека проба на А1 страната да влезе некој им има ставено тројанци полно е на секоја страна има :drk: ке ви се сјебе компјутерот.Значи кој има АВАСТ слободно ке го улови веднаш.
LEeeeeee jas iam pojdeno tamu CcccccccCc pred nekoj den

Trojan e,greska u koraci,inace trojanecot ne bil virus,ednas koga zakaciv eden trojanec worm ne mi funkcionirase Searchot na Google.A za tvojot kompjuter mi zadrema "mali" aj odi spij mal si 16 godinki

The most common blunder people make when the topic of a computer virus arises is to refer to a worm or Trojan horse as a virus. While the words Trojan, worm and virus are often used interchangeably, they are not the same. Viruses, worms and Trojan Horses are all malicious programs that can cause damage to your computer, but there are differences among the three, and knowing those differences can help you to better protect your computer from their often damaging effects.

:pos2::pos2: Кај виде тројанец црв :pos2:

БТВ касперски не вика ништо,значи нема опасност,или го пронашол,па го неутрализирал

Јас лично користам BitDefender Total security 2009. Секоја моја посета на страната на А1 BDTS јавува дека има тројан. Така да сигурно го има

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom