- Член од
- 31 јули 2008
- Мислења
- 2.862
- Поени од реакции
- 1.670
Повеке ми се допага телефон од 1000 денари со блиц него ли овој. 
Како може да не му стават блиц?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Повеке ми се допага телефон од 1000 денари со блиц него ли овој.
Јас имам HTC (поточно, реченицава треба да гласи "во сервис имаат мое HTC") на кој му прегоре екранот. За среќа, во гарантниот рок.
Користејќи го 8 месеци можам да заклучам дека е убава и корисна алатка, само лошо нашминкана. А најголем дел од луѓето шминката ги интересира.
Паѓа цената дека немаме ние пазар за нив. Дали 20% од луѓево слушнале за нив. Останатите 80% исто како татко ми си смилат кинеско срање дека се, што воопшто не е точно. ХТЦ важи за најквалитетна фирма, а за функционалноста на телефоните нема да коментирам зашто Windows Mobile чим имаат доволно е да знете.Не реков дека мислам дека нечинат, да го мислев тоа немаше да спичкам на телефон од 23.500 денари ако воопшто имаше најмал сомнеж дека не чини. Година дена пред да го купам читав ривјуа и коментари низ интернет, баш за тој модел (S710).
А лошата шминка... на пластиката по одредено користење и испаѓа бојата сама од себе. Бојата и на тастатурата исто така се лупи како кора од портокал. А и оние гумените покривачи (кај мини усб-то и мемориската картичка) воопшто не се квалитетни, по одредено време и користење почнуваат да губат од форма и премногу се еластични. Ти го покриваш мини усб-то, тоа испаѓа пак.
Вака изгледа
![]()
Е сега, ќе речете што има ова со темава... Многу едноставно: кога го купуваш нов било кој HTC изгледа многу убаво. По некое време видливи се трагите од користењето, шминката се заебува, се докажало многу пати дека ретко некој модел на HTC да живеел 5 години (за разлика од било која нокиа или сименс) без проблеми... Затоа на HTC на старо му паѓа толку многу цената. И јас веројатно кога би го продал мојот HTC сигурно не би можел да го продадам над 200 евра а го купив 400. Now you know what I'm saying![]()
Ти што телефон имаш ? нема блиц ама има функции кои само хтц може да ги има ... телефонот е одличен не збори што нема блиц ... не е за размазени деца што слушаат на него музика и сликаат навечер со блиц мици се фалат кој има поголема резолуција на телефонот
лудило е телефонот и баш ќе го имам за некое време :smir:
Се случува и такво нешто ... немора ако ти изгорел екранот да викаш дека нечинат ...
кажи ми што е тоа што е лошо нашминкано ???
Мора да ти ја кажам најголемата грешка. Баш таков телефон не е за дете поради сите тие напредни функции што ги има и способности на телефонот кои се доста корисни за еден бизнисмен, а не за дете што ќе игра само солитаре зашто му е интересно како се влечат картите со пенкалцето.Е сега ако тој телефон имал незнам какви ѕверскисофтвери и програмишта со кои што можеш да куткаш сателити и да управуваш НЛО-а, и да лансираш против-ракетни штитови и.т.н..... Незнам што да ти кажам, купи си го ако ти е толку мерак. Ајде кажи кој е дете сега?
![]()
Друже не си ме разбрал не зборев за тебе дека си детезборев општо онака ... е сеа секој си бира телефон според потребите и замислите и мерак и што ја знам ... на тебе не ти праи мерак мене да и така за тоа постојат различни телефони за различни типови на луѓе :smir:
да, јане ми е морална подршкаA ti da ne mu si praven zastapnik sho mi objasnuvash? I sho me interesira ti kolku pari si mu daval.I aj kluc na temava mislam deka nema da bide na odmet :smir: