HTC one

Член од
16 септември 2014
Мислења
5
Поени од реакции
1
Здраво. Би сакал овде да дискутираме за овој телефон.Кои се вашите искуства? Јас имам неколку проблеми, најпрво убеден сум дека надворешните звучници се слаби со слаб звук а на јутјуб велат дека овој телефон има многу добри звучници и на тие клипови навистина делува дека е така но кај мене се обични. Исклучен ми е битс аудио па не знам дали да го носам во тој овластениот партнер на вип и второ батеријата слабо држи некако. Ваши предлози за ова или општо трикови за HTC One?

Последно уредено:
Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
Колку го зеде, на каква претплата. И здраво, гледам нов си овде :D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
One има одлични звучници, и слаба батерија. Добар дисплеј, добра изработка, солидни перформанси, и пред се чист софтвер, нема многу непотребн софтвер.

Член од
16 септември 2014
Мислења
5
Поени од реакции
1
Ova tastaturava Sama si dodavala izrazi haha sorry za toa ama stvarno zvukov e mnogu slab ne znam sto da pravam

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Здраво. Би сакал овде да дискутираме за овој телефон.Кои се вашите искуства? Јас имам неколку проблеми, најпрво убеден сум дека надворешните звучници се слаби со слаб звук а на јутјуб велат дека овој телефон има многу добри звучници и на тие клипови навистина делува дека е така но кај мене се обични. Исклучен ми е битс аудио па не знам дали да го носам во тој овластениот партнер на вип и второ батеријата слабо држи некако. Ваши предлози за ова или општо трикови за HTC One?
Beats audio се вклучува автоматски кога ќе приклучиш слушалки,во ресивер,цд плеер(ако има излез),лаптоп....
Звукот се зголемува на копчињата од десно а ако звони слабо симни си некој ринг тон со голема звучност

Член од
16 септември 2014
Мислења
5
Поени од реакции
1
Не знам дали си циничен или не ако си нема потреба, нормално дека тие работи ги направив. Значи не е јак звукот кога ќе пуштам радио или песна преку нив а преку слушалки супер е.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Не знам дали си циничен или не ако си нема потреба, нормално дека тие работи ги направив. Значи не е јак звукот кога ќе пуштам радио или песна преку нив а преку слушалки супер е.
Не сум циничен туку ти кажувам што да пробаш бидејќи 7-8 години по ред користам само хтц

Икај мене за разлика од слушалиците е слаб звукот на звучникот.
Исто така зависи и од квалитетот на песната

Член од
12 септември 2008
Мислења
746
Поени од реакции
533
Кај мене не се слаби звучниците... од тоа шо гледам на јутуб одприлика исто е и кај мене...
Воглавно сум задоволен од телефонот, ама во последно време некако бавен ми е, али тоа ваљда дека го полнам со глупости...барем не ми снемува рам за некои апликации.. никогаш не сум го 'напнал' повеќе од 1.4 искористеност.

Gixxer

Premier Сasual Dating - Verified Ladies
Член од
9 декември 2010
Мислења
131
Поени од реакции
89
Го имам М7 веќе една година и сум презадоволен, мислам кој друг телефон ќе го преживее ова?

Ми падна од џеб додека возев мотор, и „малку“ го згази кола :)

Работи се на него, проблем е само што стаклото е заедно со тачот па кошта многу да се среди...

Член од
16 септември 2014
Мислења
5
Поени од реакции
1
Fantasticen telefon nema sto,samo me nervira sto baterijata ne e naj naj.vcera legnav so 78% baterija i isklucen ekran a sabajlevo bese 61%.vidov vo battery usage najgore stoi google services ocigledno toa vleche.nekoj predlog sto da pravam?

Kajgana Shop

На врв Bottom