Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си требал да отвориш една тема за сите модели на Оне. Да ги прокоментираме и другите телефончиња.
Кога сме веќе на темава, дали некој знае дали го има HTC One X во Вип? Сакам утре да ги посетам, па да знам дали да се надевам дека ќе отидам дома со нов телефон во џебТелефонот во глобала е ист само во името има мали промени и за џабе само ќе се отвараат теми.

можеш да провериш многу едноставно, на нивната веб странаКога сме веќе на темава, дали некој знае дали го има HTC One X во Вип? Сакам утре да ги посетам, па да знам дали да се надевам дека ќе отидам дома со нов телефон во џеб![]()
го имаатдаможеш да провериш многу едноставно, на нивната веб странаго имаат
проблемот е што бев во продавниците на handy и тие ми пуштија муабет дека демек требало да се порачува...мислев некој да не земал или бил до vip продавниците...нема врска, секако утре ќе дознаам 
Не гледам никаква женска жичка во смартфонот, ниту е бел ниту е џиџан па да кажеш дека е наменет исклучиво за женскиНе е во прашање поскап или поквалитетен телефон дали е Оne V или One X. Веќе кога се прави муабет за телефони од слична категорија и ист производител - треба да ги мерите од тоа за која намена ги направил, како прво One V-то е премногу лесен телефон и добро лежи во рака, типична класика - но е наменет за девојчиња и жени. Обратното е за One X-oт.
Смартфонов е наменет за сите што сакаат добро парче хардвер во форма на candybar коj е многу поевтин од One X и Galaxy S2. Користам црн One V и супер е.Не е во прашање поскап или поквалитетен телефон дали е Оne V или One X. Веќе кога се прави муабет за телефони од слична категорија и ист производител - треба да ги мерите од тоа за која намена ги направил, како прво One V-то е премногу лесен телефон и добро лежи во рака, типична класика - но е наменет за девојчиња и жени. Обратното е за One X-oт.

по негова логика женско сиСе гледаш ли што збориш???
Те молам не трескај глупости. Ете јас го имам и сега што???![]()

по негова логика женско си![]()

а по истава логика ја сум машко?по негова логика женско си![]()

зависи од телефонот : ))а по истава логика ја сум машко?![]()
Со тоа женски алудираше на големината и на тежината (гломазноста), затоа што ретко кое женско сака такви големи и тешки телефони, инаку не дека е pink style женски .Мислам дека не го сфативте добро Некро.Со тоа женски алудираше на големината и на тежината (гломазноста), затоа што ретко кое женско сака такви големи и тешки телефони, инаку не дека е pink style женски .