Телефонот во глобала е ист само во името има мали промени и за џабе само ќе се отвараат теми.Си требал да отвориш една тема за сите модели на Оне. Да ги прокоментираме и другите телефончиња.
Кога сме веќе на темава, дали некој знае дали го има HTC One X во Вип? Сакам утре да ги посетам, па да знам дали да се надевам дека ќе отидам дома со нов телефон во џебТелефонот во глобала е ист само во името има мали промени и за џабе само ќе се отвараат теми.
можеш да провериш многу едноставно, на нивната веб странаКога сме веќе на темава, дали некој знае дали го има HTC One X во Вип? Сакам утре да ги посетам, па да знам дали да се надевам дека ќе отидам дома со нов телефон во џеб![]()
даможеш да провериш многу едноставно, на нивната веб странаго имаат
Не гледам никаква женска жичка во смартфонот, ниту е бел ниту е џиџан па да кажеш дека е наменет исклучиво за женскиНе е во прашање поскап или поквалитетен телефон дали е Оne V или One X. Веќе кога се прави муабет за телефони од слична категорија и ист производител - треба да ги мерите од тоа за која намена ги направил, како прво One V-то е премногу лесен телефон и добро лежи во рака, типична класика - но е наменет за девојчиња и жени. Обратното е за One X-oт.
Се гледаш ли што збориш???Не е во прашање поскап или поквалитетен телефон дали е Оne V или One X. Веќе кога се прави муабет за телефони од слична категорија и ист производител - треба да ги мерите од тоа за која намена ги направил, како прво One V-то е премногу лесен телефон и добро лежи во рака, типична класика - но е наменет за девојчиња и жени. Обратното е за One X-oт.
по негова логика женско сиСе гледаш ли што збориш???
Те молам не трескај глупости. Ете јас го имам и сега што???![]()
Може и Марсовец сум. Тој ги дели телефоните на машки, женски и вонземјански.по негова логика женско си![]()
а по истава логика ја сум машко?по негова логика женско си![]()
зависи од телефонот : ))а по истава логика ја сум машко?![]()
И тој самиот не може да се свати.Мислам дека не го сфативте добро Некро.Со тоа женски алудираше на големината и на тежината (гломазноста), затоа што ретко кое женско сака такви големи и тешки телефони, инаку не дека е pink style женски .