HTC ONE, IPHONE 5, GALAXY S4

Член од
22 септември 2013
Мислења
43
Поени од реакции
12
Znaci vaka, kupiv htc one od tmobile pred 1 mesec, i ne sum zadovolen od nego... Dali e mozno vo tmobile da go zamenam za galaxy s4 ili iphone 5, ili vo nekoj trade market za telefoni (vidov nekoi ledikom, mobilfon). Dali baraat doplati ili nesho slicno, nekoj imal prethodno vakvo iskustvo?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Tи пред да го купиш на излогот нели го разгледа телефонот дали ти е по мерак или не? Пиши го на реклама5 може ќе се најде некој што ќе сака замена или продај го за 400 евра и купи си што сакаш.
http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=932694

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.750
Поени од реакции
4.518
Оф топик : Мене само не ми е јасно како може човек да не биде задоволен од таков телефон.

Он : Не знам дали е можно можеш да прашаш ако не алтернативна опција огласи.

П.С Не знам што очекуваш ама Ајфонот и Галаксито може само за некоја нијанса да се подобри во перформанси, а јас колку што знам и тоа не е случај единствено ако ти е целта да се ку*чиш може некој поен плус да добиеш со ајфонот или со галакси само не знам дали вреди да се замараш до толку во глобала се што можат овие два телефона може и Оне-от

Член од
22 септември 2013
Мислења
43
Поени од реакции
12
Pred da go kupam gleav samo youtube reviews, se izgledase ok, ama imam problem okolu kamerata, fokusot navecer ne reagira ama bas ic, 99% od slikite nokje se zamackani, a i 4mp slika izglea dobro, se dodeka ne ja zumiras... Telefonot izglea super na hartija, ali ima nekoi bagovi.... Imam problem i so call quality, loso...

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Pred da go kupam gleav samo youtube reviews, se izgledase ok, ama imam problem okolu kamerata, fokusot navecer ne reagira ama bas ic, 99% od slikite nokje se zamackani, a i 4mp slika izglea dobro, se dodeka ne ja zumiras... Telefonot izglea super na hartija, ali ima nekoi bagovi.... Imam problem i so call quality, loso...
За да сликаш навечер,треба да го зарджиш копчето 2--3 секунди нежно колку да се фокусира сликата и после сликаш

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Човек си манал 30-40 К колку е таму телефонот, пред претходно да го тестираш/пробаш, епа не си за жалење,
ај да си земал некој од 6 К ај, али овој толку пари да манам без нешто да го пробам.

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.927
Ако си корисник на Т-Мобајл тогаш не би требало да имаш проблем да земеш ајфон 5 и тоа без х-сим ќе тера на Т-Мобајл, ако си на друг оператор тогаш на х-сим .Патем јас сум корисник на ХТЦ ОНЕ и задоволен сум и не знам зошто не си задоволен и да не си правел премногу инсталирање и деинсталирање или пак позадината ти е активно затоа не ти тера убаво и камерата е солидна и дење и ноќе само да знаеш како да ракуваш не е ова дигиталец туку смартфон. И на крај ако не си задоволен на сток андроид тогаш мавни му РОМ со ова ќе тера поубаво .

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Дека има слаба камера,има.Многу има што се жалат.Да не можеш една слика за на инстаграм да направиш :cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom