HTC HD2

• Креатор на темата Креатор на темата The Invincible
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
28 октомври 2008
Мислења
74
Поени од реакции
1
koj ima neka kaze

--- надополнето ---

i pravo iskustva oti stvarno sum zagrean po telefonov

Стар модел е, работи на Windows 6.5. Покрај толку андроиди на пазарот и најава за Windows 7.0 телефони до крајот на годинава, треба да си луд за да купиш HD2......

Podobar ti e HTC Desire ili HTC Legend, dzabe ke frlis pari. Jas bev zagrean za T-Mobile HD2, bidejki e so podobar procesor, no poso e Windows 6.5 ne mi se dopaga, sakam na Android.

Ти го сакаш овој модел затоа што од фамилијата на HTC тој има најголем дисплеј :), подобар ама и малце поскап избор ти е HTC Desire, телефон со доволно брз процесор и РАМ а има и ANDROID софтвер!

atom-tnt е во право....ем има голем дисплеј ем е htc е сеа и мене тоа ме предомислува оти има windows а иначе desire e добри 150 евра поефтин ама помал екран има. го сакам htc 4g ама во европа изглеа не го носат па сеа незнам....windows 7 некаде октомври ке испадне може и покасно а не ми се чека така да.... некој ако има таков телфон од форумов да каже нешто

На хаде2 можете дуал бот да си направите, истовремено да имате и Android i WM оперативен систем. :) некој андроидаш го може тоа? :)

На хаде2 можете дуал бот да си направите, истовремено да имате и Android i WM оперативен систем. :) некој андроидаш го може тоа? :)

Работи андроидот 100% или има некои фаљинки?

Moze nekoj da mi kaze dali ke go ima HTC Aria vo Makdonija i koja ke bite cenata otprilika?????!?!?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom