How to Get Away with Murder

• Креатор на темата Креатор на темата Thevladusko
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
7 март 2013
Мислења
149
Поени од реакции
41
Viola-Davis-and-the-cast-of-How-To-Get-Away-With-Murder_article_story_large.jpg

How to Get Away with Murder е нова серија на АBC, сезона 2014/15. Серијата започна oдлично, секоја епизода се гледа во еден здив, одлична глума на Viola Davis и на останатите главни ликови. Во четврток беше финалето на првата епизода, вкупно се 15 епизоди кои ќе ги изгледате за два дена. Вреди да се гледа.

За што се работи:

Аналис (Виола Дејвис) е моќна жена и одличен адвокат. Таа работи како бранител и постојано се стреми кон победа без притоа да се грижи дали нејзиниот клиент е виновен или не. Бидејќи паралелно работи и на факултет, таа секоја година одбира по 4 студенти да работат за неа. Аналис не е типична професорка по право, таа наместо да предава според програмата ги носи студентите на терен каде што имаат можност од прва рака да учат како да бидат адвокати. Но, конкуренцијата е голема и токму затоа само оние кои имаат доволно знаење, храброст и среќа ќе можат да станат дел од нејзиниот тим.
Драмата започнува кога одбраните студенти ќе бидат вмешани во едно убиство и решаваат истото да го прикријат. Секоја епизода има флешбекови од ноќта на убиството и истите се тие што ја прават возбудлива и мистериозна.

Си ги барам назад петте саати што ги изгледав првите пет епизоди!

Ова е смешно ебате, какви дијалози, какви твистови :shook:

:yid::yid::yid:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Почнав да ја гледам серијава пред 2-3 дена, до 5та епизода сум.. сеа за сеа не сум нешто amazed, просечна серија ми делува, за мозок пасење шо се вика :cautious:
Имајте у предвид дека главен продуцент на серијава е онаа што ја пишува Grey's Anatomу :гомце:Очекувајте да премине у сапуница.

Јас изгледав точно две епизоди. Малку фалеше да побарам Збогум Румелијо да ја гледам потоа.

Нема да е лошо овие да му помогнат на Дедо Љубе... Шала на страна, не ми се допаѓа, самото име на серијата ми е ептен глупаво а не па да ја гледам.

Добар Хејт :D темава му ја срушија ахаахах :D

That escalated quickly хаххахаххаха, колку хејтери на едно место еј...изгледа само мене ми е прејака серијава :')

Мене ми е баш супер серијава, баш онака малку да се исклучиш и чилл :)
Едвај чекам втора сезона.

ме нервира како зборува и се понаша црнчево во главна улога што е...мамицата негова..
alfred-enoch-cast-photo.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom