House Music

• Креатор на темата Креатор на темата Dee_Jay
  • Време на започнување Време на започнување
We listen only house music..
Не знам за вас, но јас од 09' навака слушам 95% хаус музика. Порано не бев стрикно определен за жанр, си слушав од се по нешто, хип-хоп, рок, но од 2009 се се смени. Не знам дали само за мене се однесува, но некако како да сум зависен од хаус, и најозбилно го велам ова, i'm addicted to house music.
Од хаус, слушам се, омилени насоки се прогресив, клуб хаус, и чил аут, засега.

We listen only house music..
Не знам за вас, но јас од 09' навака слушам 95% хаус музика. Порано не бев стрикно определен за жанр, си слушав од се по нешто, хип-хоп, рок, но од 2009 се се смени. Не знам дали само за мене се однесува, но некако како да сум зависен од хаус, и најозбилно го велам ова, i'm addicted to house music.
Од хаус, слушам се, омилени насоки се прогресив, клуб хаус, и чил аут, засега.

слушам edm од 7 год ама тоги дете и шо разбира од музиката.. сум слушал хаус, транс... а сум мислел дека е техно x).. од 2009 год. слушав електро, шознам онака ме бендисуваше, ама од 2010 бев постер на една страна за транс песни а до тогаш најгрд стил ми беше ама подоцна ти како шо кажа 'got addicted to trance [not to house]'... сега слушам најмногу транс - 95% и хаус 5% кога ке ми се преслуша... btw не можам цел ден да преживеам шо се вика а да не слушам edm... :)
--- надополнето: 22 април 2012 во 19:53 ---
Искрено, не ме бендисува ич :)
зошто бе брат? иначе поштујем за искреноста :)

Decki ke odi li nekoj na Sensation White vo Belgrad? :D Ako ima nekoja grupa so ke odi ako moze da se priklucam zasto moive ddrugari otkazaa. pozz :)

Да ја вратиме малку меѓу живите темава :icon_mrgr:

Инаку кога ја отворив темава си реков дали нешто ново од хаус музиката? или пак нешто класично? на крај се одлучив да постирам некои класични хаус кои на времето беа ин...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom