HoN-Heroes of Newerth

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
ај ако може инвајт ... бета клуч да ми пратите.!

Е а да не знае некој кога ќе излага официјалната верзија од играва ? зошто...таа се плаќа...а ова е гага xD

Е а да не знае некој кога ќе излага официјалната верзија од играва ? зошто...таа се плаќа...а ова е гага xD

А која игра досега не била кракната ? Warcraft исто се плаќпа сите играме муфте :)

Абе знам дека сите се кракнуваат ама овие имаат ИМБА сервери ни лаг ни qрац ни ништо...баш е топ...па прашувам уште колку време ќе се радуваме xD

Абе знам дека сите се кракнуваат ама овие имаат ИМБА сервери ни лаг ни qрац ни ништо...баш е топ...па прашувам уште колку време ќе се радуваме xD

Една година трај најмалку бета периодот , така да има уште време , а и не е скапа 30 долари е .

Како што гледам $30 е акаунтот. Јас би купил, сметам дека вреди.

Ама тоа е во предпродажба...после ќе биде поскапа! не е скапо...ама ќе видиме има време :)

Па сигурно после пак ќе акнат промотивна цена, во просек има околу 30 000 корисници онлајн , така да сигурно нема да ја качат цената и да изгубат на популарност :)

Инаку и јас мислам дека вреди 30 долари за играта.

ај ако може бета клуч за другар ми инвајт на hacker4e_cedo@hotmail.com или пп овде ник Stanoevski фала однапред ! !
ни треба за сеа да играме цела вечер :toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe:

Tolku znaes, site stvari na pandata se psyhical damage, shrunken ignorira sve sto e magic damage, taka da toa i ne bas da pomaga protiv panda :)
Абе само со првата ке измлати..
А што неможе да пушти улти, или cannon ball, или flick(или како се вика тоа префрлувањето)..
Ја нема да му стојам у место и да го чекам да ме пребие со првата или да чекам да ми истече шурикенот...
Шурикен дава имунитет на магии, не игнорира демиџ од магии..

Абе само со првата ке измлати..
А што неможе да пушти улти, или cannon ball, или flick(или како се вика тоа префрлувањето)..
Ја нема да му стојам у место и да го чекам да ме пребие со првата или да чекам да ми истече шурикенот...
Шурикен дава имунитет на магии, не игнорира демиџ од магии..

Пандата е имба напраена , ако те фати нема багење , шлапајнци еден куп се јадат. Треба да ја избалансираат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom