HoN-Heroes of Newerth

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Ако дечкиве што ја прават играва се team up со IceFrog и да им одобрат да ги користат истите имиња на се би било супер но мислам дека шансите за тоа се 99.9% па така All Right Reserved е законот..
Icefrog има права врз дотата? Сепак, дотата нели е правена во WorldEditor а тој е на близард...или?

И време беше да направат stand alone игра , толку популарна е дотата што warcraft ја викаат дота :) и јас сега ќе ја симнам да видам шо чудо е.

Се префрлив на играва, дота веќе неиграм, уште со првите 2-3 партии играва ме освои. :)

abe registriran sum ama mi pise no keys !!!!

a ne mozam ni sam da igram zosto ? za da ja isprobam . mora online ?

Нема тоа е ќе чекаме да пуштат клучеви :)

Сепак, дотата нели е правена во WorldEditor а тој е на близард...или?
Баш поради тоа излезе нов пач на варкрафт, сега не можеш да едитираш НИШТО во мапите доколку немаш некој код кој го има само близард, ако не воспостават некоја врска со близард, мислам дека на оваа игра и се ближи крајот )

EDIT: Зборував со еден другар кој работи во близард, баш во секцијата за варкрафт, ете мал дел од тоа што ми го кажа.
Anyhow, with this new patch, it is impossible to implement any other malicious code inside a map script, and in this way it prevents tampering with the Blizzard's original script.

До мене е или неможе лан да се игра?

п.с. го замразив Arachne-то (новото пајаче) многу е OP...ranged e FFS! Башка има некој хилања, некое ултра брзо пајаче од кое он искача, и некоја аура пасивна, абе гази...ич не се избалансирани хероите...
исто и неутралците, 6ти лвл неутралци ме смкљаа а јас 8ми со MadMan со power treads на agi и sange&yasha....Неутралци еееј....нз шо е фората...

Абе бета е значи до конечната верзија ќе има баги преправки и поправки измени и шо не. Значи не очекувајте дека се ќе е во ред во бета верзијата. Пуштена е за побрзо да се откијат грешките, замисли само дотата колку време ја балансираат и шо не додека излези се супер.

бтв ако има некој клуч отпоќе нека дава цел ден денес чекам уште нема а ми се игра :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom