HoN-Heroes of Newerth

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
-графиката е стварно за пофалба, ама со мојата GeForce 7100GS на 1680x1050 ми сецка, па затоа морав да ставам се на медиум...

Ја стварно не знам како не ти сецкала, ипак е Golden Sample.

Сигурно Крајсис на таа резолуција не ти сецкаше, нели? :)

Ја стварно не знам како не ти сецкала, ипак е Golden Sample.

Сигурно Крајсис на таа резолуција не ти сецкаше, нели? :)
епа на 22инчен вајдскрин сум, и морам да ја користам таа резолуција пошо иначе изгледа...неубаво :) Иначе не сецка да растура али не лизга :) Башка само 1гб рам иам, а имав и фарјфокс и уште една игра у позадина :):)

епа на 22инчен вајдскрин сум, и морам да ја користам таа резолуција пошо иначе изгледа...неубаво :) Иначе не сецка да растура али не лизга :) Башка само 1гб рам иам, а имав и фарјфокс и уште една игра у позадина :):)

Сакам да кажам, тоа не е минус - туку напротив, чисти плус.

Ти да пуштиш некоја нова игра на 1680*1050 при медиум детали на 7100 - браво за developer-ите :)

грдо е тоа шо коа ти ја напаѓаат главната тврдина не ти дава сигнали да знаеш

јас сеа чекам на фајлплеј да излезат клучеви и да ги соберма дур се тазе и да раздадам по другари.А на полноќ излегуваат или покасно

Ништо на фајлплеѕ но оставив меил на еден тип на Armor games forum вика дека ќе давал 20 кејс

Со оглед на тоа дека уште незнам каде е рецептата за буц оф спид, и незнам да го користам stash-от...Интересна партија.
92097246.jpg

Херојов е Venomancer-от, магиите му се истите, ајтемите
1.Wraith bend
2.mkb
3/4. javelin (само mkb знам да праам, па затоа така си играв :))

Иначе, 13/5 скор, со оглед на фактот дека се фидав врз еден нуб, незнам дали сум зар`ѓал или едноставно не е исто ко дота ова, ама не изиграв убаво :Ѕ

Со оглед на тоа дека уште незнам каде е рецептата за буц оф спид, и незнам да го користам stash-от...Интересна партија.

Океј бе луѓе, не треба да сте rocket scientist за да сфатите дека кој item е 500 и има сликичка од патика на него - е boots of speed.
Инаку се вика Marchers.

Сепак, стојам на фактот дека хероите и item-ите мора да се вратат на стари имиња.
Едноставно нема потреба да ги учиме тие работи отпочеток - кога веќе ги знаеме. И тоа очекувам во новиот апдејт, мислам дека е најавено.

Досега игравме со Максо :vozbud:

Добра е, само треба да ги учам тие рецептите. xD

Абе, неможе да се игра на лан??

Се регистрирам на Alienware arena за да зеам клуч едвај чекам да играм next-gen DotA
*edit*
Адд у френдс Darkeye994

Ако дечкиве што ја прават играва се team up со IceFrog и да им одобрат да ги користат истите имиња на се би било супер но мислам дека шансите за тоа се 99.9% па така All Right Reserved е законот..

Адд у френдс BlindMkd , играм веќе 3 дена .. Ненормално добра е . Графиката кине .
Инаку како што разбрав дечките кој ја создале играва се срби . S2 Games .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom