hi5 срање!

• Креатор на темата Креатор на темата mary_jane
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми стигна известување од некои пријатели да не кликам на тоа Spanish Comments и фино-лепо не кликнав. А инаку, за тие што се зафатиле со вирусот, нека го избришат профилот! Нема друго решение! Тој вирус нон-стоп испраќа коментари во ваше име на другите.
Јас не ги кликав, па пак се „заразив“.:nesum:

Па не знам, досега никој не ме известил дека сум му пратил Spanish Comment...

Зашто бе срање Hi 5? Исто како My Space и Hi 5 си е супер сајт. Порано за да запознаеш подетално личност не само што требаше да се запознаеш со неа очи во очи, туку треба и да се дружиш со неа повеќе време. Денес народот сам ти се нуди. Ти вика: На! Еве ги моите тајни. Па после ќе се жалат луѓе како некој им ги пробива лозинките, кога сите лични податоци јавно ги прикажуваат.

Добра темичка и добар наслов на темата стварно е срање hi5 и никој не го користи!!!:salut::salut:

Сите зборите срање, вакво онакво, а до вчера сите си делевте петки и коментаWчиња по профили. :)

Koj uste koristi Hi5? :tapp:
Sega Facebook e vo moda ;)
Facebook e 100pati podobar od Hi5!

Знам де дека е од 2007, јас само прашувам дали има некој што и денес ја користи таа глупост. :)

Се помалку и помалку ја користат таа работа,повеке е facebook.Познавам многу кои го избришале профилот.Како прво не е безбедно како второ стигаат многу глупости за кои не ми се збори.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom