Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што е за ремет??! Нормално е да се сликаш само по долен веш (па уште машко) и да се ставиш на интернет :tapp:?

Ako stvarno imas so da pokazes, togas moze da se fotnes, postiraj i ic da ne ti dreme, ama ako si apsoluten klovn kako ovoj so bese staven na remet....NO!!!!

N6wd3r101557-02.jpg

:drk::drk::drk:
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?viewother=true&ownerId=112875393

Ako stvarno imas so da pokazes, togas moze da se fotnes, postiraj i ic da ne ti dreme, ama ako si apsoluten klovn kako ovoj so bese staven na remet....NO!!!!

ај престанете да јадете лајна за диди...оставете го...човекот си сакал да се слика по долен веш и шо има тука за ремет...не е ни дебел ни грд ни има некоја дебилска поза па да го закачате.мене па ич не ми е за ремет туку за сликата можам да кажам дека типот е само откачен

ај престанете да јадете лајна за диди...оставете го...човекот си сакал да се слика по долен веш и шо има тука за ремет...не е ни дебел ни грд ни има некоја дебилска поза па да го закачате.мене па ич не ми е за ремет туку за сликата можам да кажам дека типот е само откачен

Е добро де гледаш дека прекинаа сите да зборат за него. Вака само може да натераш некој пак да почне. Веќе историска грешка ке направиш несакајќи.

ај бе кажи шо е за ремет на сликата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom