Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај и ти па ќе ја преболиш некако...Види само шо лепотици ја напуниле оваа тема, имаш избор:smir:
Многу тешко да ја преболам. оваква убавина не верувам дека пак ќе најдам, ама ајде сепак ќе се обидам:baeh:

Слушај копиле скапано, шо цело време постираш од тој профил?
Кажи бе ако си ти на сликата или некој што го познаваш и завршена работа.

Bq.KNd905264-02.jpg

уби се жити се

Вака да ми испадне навечер има инфаркт да добиам.На оваа слика си помислив дека е некое машко,не ми личеше за женско :nesum:

Копиле глупо едно. Не боли кур нас за твоите другари, што кога се глупираат вака на интернет и докажуваат дека се прави примитивци, како тебе.

Ајт поздрав.

Копиле глупо едно. Не боли кур нас за твоите другари, што кога се глупираат вака на интернет и докажуваат дека се прави примитивци, како тебе.

Ајт поздрав.

Епа пичката ако не те болит шо постираш ебате смрдле

Alo aj relaks malce oti ke iznerviras nekogo od forumot i za inaet ke go izvadi cel profil na remet, a ako ne ti se svigja ne gledaj, ne mozes da uskratuvas necie pravo na sopstveno mislenje. I ako si mu drugar si trebal da go sprecis da ne postira takvi papagalski sliki na net, a koga vekje on nema oset, nie ke se ladime :toe:

dosta bese veke...nema smisla...i bwt toj na drvoto ne e istiot so gakite...
ama i toa so gakite pomina pa smisla nema veke novi sliki da se stavat ko ne se do tolku smesni pa da se ovde za remet

Еј шо мрзам вакви клошари, сакаат да реметат а неќат да бидат реметени..

Alo aj relaks malce oti ke iznerviras nekogo od forumot i za inaet ke go izvadi cel profil na remet, a ako ne ti se svigja ne gledaj, ne mozes da uskratuvas necie pravo na sopstveno mislenje. I ako si mu drugar si trebal da go sprecis da ne postira takvi papagalski sliki na net, a koga vekje on nema oset, nie ke se ladime :toe:
Па фала богу. Ако веќе си му другар кажи му што се случува тука и речи му нека трга сликата. Значи убаво е да реметиш некој што не го знаеш, ама кога ќе дојде некој што го знаеш или уште полошо ако дојдеш ти на ремет тогаш е лошо. Епа нема така бе друже.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom