Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
hi5 и ја сменил бојата на сликата:nesvest:
Бране, БранкоА како се вика Андреев?![]()
Ја да сум на местото на згодниов дечко...при здрав памет нема да дозволам да излезам на вакви крајно непрофесионални фотографии, мислам видете ги, не е ништо доработувано на нив....кутри се едноставно фотографииве. Ама тоа ти е, и такви "растенија" успеваат кај нас...катастрофа :kesa:
Па добро, незнам кој ги сликал, ама непрофесионално изгледаатИнаку сликите се направени од www.exclusive.com.mk!!!!Така писува и на албумот,меѓутоа мислам дека го има ив на самата страна на Еxclusive,во модели.
Џену Грл, среќен роденден!
![]()
нејќам да ти ја вреѓам (не)интелегенцијата (помал си нема смисла):helou:тебе секој пост ти е нешто за велес,добро знаеме веке дека си од велес
auuuuu sto telo imahttp://hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=166933236&ownerId=104726176
AndreeeeeeeeeeeeeV:pos2::pos2::pos2:
не ти е прв пост што го гледам,ако земам да пребарувам ке најдам сигурно 5-6нејќам да ти ја вреѓам (не)интелегенцијата (помал си нема смисла):helou:
де ако сакаш види ми го уште еднаш постот и види за шо сум напишал
немој да лупаш зелени и да се брукаш, срамота е:uvo:
и башка ме интересира од каде заклучи дека секој пост ми е за велес, а дури и да е така де кажи ми шо има лошо у тоа?![]()