Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
абе знам дека цел Велес ги ремети ама де замисли се малку дали има здрав разум тој шо ги направил профиливе, едно е да се смееш на некого зш е забеган и сам тоа го форсира, а друго е да се смееш на некого што е казнет од Господа па уште ти ќе го казнуваш, се смеете на туѓа несреќа а тоа е болно, и јас реметам многу на темава ама ова сигурно не е за ремет:nenene:
гледам и ристе го ставиле по профиливе, знаеш ли ти дека ристе има повеќе мозок од сите велешки шмизли заедно(баш тие што заслужуваат ремет):nesum:

пи ес гледам дека овде има Андреев (читај ГЕЈ) ама никаде не гледам фешн, баш гол е типот:toe:

Ја да сум на местото на згодниов дечко...при здрав памет нема да дозволам да излезам на вакви крајно непрофесионални фотографии, мислам видете ги, не е ништо доработувано на нив....кутри се едноставно фотографииве. Ама тоа ти е, и такви "растенија" успеваат кај нас...катастрофа :kesa:

Андреев како Парис Хилтон, на сите слики една иста фаца.

Иначе кај Сикрет фаворит ми е оваа слика, како и описот под неа. Изгледа така ги учи фешнистот наш :)
adLu2E544150-02.jpg

абе знам дека цел Велес ги ремети ама де замисли се малку дали има здрав разум тој шо ги направил профиливе, едно е да се смееш на некого зш е забеган и сам тоа го форсира, а друго е да се смееш на некого што е казнет од Господа па уште ти ќе го казнуваш, се смеете на туѓа несреќа а тоа е болно, и јас реметам многу на темава ама ова сигурно не е за ремет:nenene:
гледам и ристе го ставиле по профиливе, знаеш ли ти дека ристе има повеќе мозок од сите велешки шмизли заедно(баш тие што заслужуваат ремет):nesum:

пи ес гледам дека овде има Андреев (читај ГЕЈ) ама никаде не гледам фешн, баш гол е типот:toe:
тебе секој пост ти е нешто за велес,добро знаеме веке дека си од велес

Андреев како Парис Хилтон, на сите слики една иста фаца.

Иначе кај Сикрет фаворит ми е оваа слика, како и описот под неа. Изгледа така ги учи фешнистот наш :)
adLu2E544150-02.jpg
Џену дај линк:):):):):):):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom